![]() |
|
![]() |
#1 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Tavuktan Midye Tava
Denerseniz midte tava lezzetini farkedeceksiniz. Malzemeler: 1/2 su bardağı sirke. 3 adet tavuk göğüsü 8 adet sarımsak 2 çorba kaşığı kekik kızartmak için: sıvıyağ un Yapılışı: Kuşbaşı doğradığınız tavukları bir kaba alın, üzerine çıkıncaya kadar su ve sirke koyun, 7-8 diş sarımsak dövün ilave edin ve bol kekik koyun. en az 2 saat bekledikten sonra tavukları karışımdan sıkarak alın, una bulayarak yağda kızartın . SOS 3-4 dilim ekmek içi (Bayat)Ufalayın 4 kaşık yoğurt 2 kaşık mayonez Yarım çay bardağı zeytinyağ 3-4 diş sarımsak Tuz Pul biber. 1 kahve fincanı çekilmiş ceviz Hepsini blenderden geçirin sos hazır |
![]() |
![]() ![]() |
|
|