agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Tavuk Yemekleri
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-07-2009, 22:17   #1
Ağaç Dostu
 
Fatih's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-12-2008
Şehir: Denizli
Mesajlar: 3,087
Galeri: 66
Smile Mangalda Soslu Tavuk

Malzemeler:

1 paket tavuk göğsü
5 adet soğan

Sosu için

1/2 çay bardağı zeytin yağı
1 çay kaşığı pul biber
2 çay kaşığı kara biber
2çay kaşığı kekik
4 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı tuz

Hazırlanışı:

İlk önce tavuk güğüslerini bir güzel yıkıyoruz.Daha sonra yıkadığımız göğüslerin yatay şekilde ikiye ayırıyoruz.Ayırdığımız parçaların üzerine önce baharatları daha sonra yağı ekleyip harmanlıyoruz.Bir saat kadar buz dolabında bekletiyoruz.
5 soğanı soyup kesiyoruz.
Mangalda ya da ağzı açık teflon tencerede önce tavukları daha sonra soğanları pişirip bir güzel afiyetle yiyoruz.
Teflon tenceremizin ağzını açık pişiriyoruz ve hiç bir şekilde yağ koymuyoruz.

AFİYET OLSUN

Eklenen Resimler
  
Fatih Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025