agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Tavuk Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni158Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-06-2009, 12:35   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 19-04-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,457
Galeri: 225
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Faruk Mesajı Göster
Tenekenin tepesine delik açılıyor mu? Konuyu tam olarak bilen varsa cevap yazarsa sevinirim...
Tenekenin tepesine ya da başka bir yerine delik açılmaz. Tenekenin yere gelen kısmı toprakla (üşenmezseniz çamurla yapmanızı öneririm) iyice kapatılır. Üzerine irice bir taş konur. Merak etmeyin buhar çıkacağı yeri bulur. Bu arada dikkat edilmesi gereken en önemli şey, tenekenin çok iyi temizlenmiş de olsa petrol ve türevine ait olmaması gerekir. Turşu, peynir tenekeleri tercih edilmeli... Ateşin hızı kesildikten sonra sönmeye yüz tutuncaya kadar beklemeli (en az 15 dakika). Bir de (benim yaptığım hata) tavuğu bir yerinden tutarak tepsiye almaya çalışmayın. Budunun kemiği elinizde kalır, tavuğu da yerde bulursunuz...
Afiyet olsun...

zeyve beğendi.

Düzenleyen hassoman : 20-06-2009 saat 13:27 Neden: bilgi ekleme
hassoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025