![]() |
Geriye son nokta kaldı.:))
teşekkürler zenfree :)) |
Sayın Malina içtimaya hazırız :)
|
Evet.
|
Benim tasarımım büyük ölçüde tamam, var mı başka hazırlanan :)
|
Bende mi katılsam ki,
Ne zamandır evde ki kaktüslerime bir çeki düzen vermek istiyordum. Geçerli bir sebebim olur :) 3 fotoğrafla mı?. Son gün ne zaman?. |
Bu ayın sonuna kadar süreniz var. 3 Fotoğraf değil de , en fazla 3 farklı çalışma ile katılmak mümkün olacak. Çalışmalarınızın farklı açılardan ( biri üstten olmak şartıyla ) fotoğraflarını çekip konu açarak yarışmaya ekleyebilirsiniz.
|
Kaktüs ve sukulent tasarımı yarışması ödül önerileri
Bildiğiniz gibi, birinci gelen arkadaşımızın ödülü, yarışma kurallarında geçtiği gibi, yarışma sırasında teklif edilecek ödüllerden oluşacak. Buna göre ben başlayayım. 1. gelen arkadaşa benden bir kırmızı sempervivum.
|
2 Eklenti(ler)
Echinocactüs
Selamlar. |
Kaktüs yarışmasında birinci gelen arkadaşa da ben Aloevera hediye edebilirim.
|
Bir önerim de, gönderilecek hediyelerin kargo paralarının gönderici tarafından ödenmesi, alıcı hepsine para öderse ödül değil ceza olacaktır :p Sonradan karışıklık çıkmaması açısından faydalı olur diye düşündüm.
|
Sevgili Vyssera, çok düşüncelisiniz ve de haklı bir yaklaşım.
Ben de cotledon tomentosa ve kalanchoe tomentosa çelikleriyle birlikte pek çok başka çelik gönderebilirim birinciye... |
Birinciye benden Split Rock, Brain Cactus, Trichocereus Peruvianus, Titanopsis calcarea, Astrophytum Japanese Cactus Hybrid, Stenocactus phyllacanthus tohumlarını içeren küçük bir paket (Yaklaşık 30 tohum).
|
Sonuçlar açıklanmamış galiba. Kaçırmadım değil mi?
|
Bugün ödülü kargoya verdim. Umarım Selen hanım beğenir. Sevgiler.
|
Sayın vyssera size zahmet verdim, çok teşekkürler.
|
Ne demek efendim :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025