agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-09-2010, 16:47   #39
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 14-09-2010
Şehir: ankara
Mesajlar: 10
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi smily Mesajı Göster
Makarnanın haşlama suyu besleyici değeri olan bir su diye düşünüyorum ve bunu nasıl değerlendirebiliriz diye soruyorum. Örneğin bu su kullanılarak hangi çorbalar veya yemekler yapılır. Hiç deneyimi olan var mı.
mantı ve makarna suyunu annem bütün çorbalarda kullanırdı. yoğurt, tarhana,yayla çorbasında daha güzel olur.
Afiyet olsun

serap95 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025