agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-07-2008, 19:33   #1
Ağaç Dostu
 
kuzen38's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 585
Makarnayı kücükken ketçap döküp yerdik. Her nasıl olduysa yıllar icinde ketcaplar mı degisti, biz mi degistik bilmiyorum bırakın ketcabı hazır sos bile kullanamaz hale geldik. Hadi diyelim sorun yurt içindeki üreticilerdeydi, yurt dısından aldıklarımız bile italyan dahil tatsiz tuzsuz bir hal almış...

Ben kendi sosunu yapanlardanım. domatesleri üsenmeden rendeliyorum, sonra icine bir kaşık knorr çesni atıyorum. Ondan sonra ufak çay kaşıgı taco baharatı atıyorum sonra da sarımsak sos döküyorum. yag olarak da grape seed oil kullanıyorum üzüm çekirdeği yagı. Garip birşey oluyor gibi gözüksede mevcutlardan daha lezzetli oluyor

kuzen38 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025