![]() |
Su kaynağı
3 Eklenti(ler)
Çiftliğimizin ana sulamasını sağlayan pınarın resmi ve su tanklarımız :
Bu pınarı keçi ve koyun sürüleriyle ortak paylaşıyoruz. (Ev içinde kullandığımız su ise başka bir pınar'dan geliyor, yer üstüne çıkmadan doğrudan 5.5 tonluk başka iki tanka basıyoruz) Çok şükür şimdiye kadar su sıkıntısı yaşamadık ama yazın çok dikkatli kullanıyoruz tabii suyumuzu. |
Sayfanız hayırlı olsun, bereketli ürünler dilerim. Eminim herkes burada yaşamak ister :)
|
Alıntı:
|
Sn.pınara,
sayfanız ve bahçeniz hayırlı olsun. resimlerin devamını heyecanla bekliyoruz , özellikle seranızın resimlerini de eklerseniz seviniriz. kolaylıklar diliyorum saygılar... |
Alıntı:
|
seramız
3 Eklenti(ler)
Seramızdan bir kaç foto. Ocak ayında bir tadilata girecek. Demirlerden bazıları yağmurun üstte birikmesi ve eğim hatası yüzünden eğildi. Tohumların hazırlık dönemi öncesinde bir revizyon geçirecek.
|
Çınar
3 Eklenti(ler)
Çınar'ımız kış moduna geçiyor artık. :)
|
Her şey pek güzel. Resimlere baktıkça çok keyif aldım. Ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Mantar
1 Eklenti(ler)
Çiftliğin içinde bu mantarı gördüm. Sanırım zehirli. İsmini bilen var mıdır?
|
Sayın Pınara,
Bahçeniz ve sayfanız hayırlı olsun. Bu güzel yerde sağlıklı bir ömür geçirmenizi dilerim. |
Alıntı:
Mantar - agaclar.net |
Çok çok güzel bir yaşam alanı..
Herşey gönlünüzce olsun sayın pınara.. Kolay gelsin.. |
Alıntı:
|
Abone olunmasi gereken bir konu basligi daha. Bahceleriniz bereketli olsun.
|
Bahçeniz çok güzel. Daha çok fotoğraf bekliyoruz. Kolay gelsin.
|
Sayın Pınara,
Sizden yeni haberlerinizi,yeni gelişmeleri ve fotolarınızı almak istiyoruz. Epeydir ara verdiğiniz bahçe sayfanıza tekrardan geri dönmeniz bizleri çok sevindirir. |
sayın pınara, bahçeniz çok güzel, hayırlı olsun...
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 664240
Uzunca bir aradan sonra yeniden merhaba. Sayfamı çok ihmal ettim ancak bu hatamı bu yıl telafi edeceğim söz. Bu senenin ilk açılışı da bu güzel çiçeklerle yapmak istedim : ormandaki yabani sıklamen çiçekleri. Öylesine güzeller ki :) Doğa muhteşem her an her haliyle. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 664242
Bu aralar dağlar dağ çilekleriyle dolu. Dağ çileklerinin olma aşamasında sergiledikleri görüntü harika. İnsan bakmaya doyamıyor. Adeta bir mücevher salkımı gibiler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025