![]() |
Sayın sevgiçiftliği hoşgeldiniz :)
Ne kadar güzel isminiz var. Gerçek alemdeki sevgiçiftliğinde belli gönüllere tahtkurmuşsunuz ne güzel. Sanal alemdeki sevgiçiftliği sayfasınız hayırlı uğurlu olsun. Bahçenizdeki güzellikleri izlemek, bilgi ve deneyimlerinizden ders almak haaa birde habire soru sormak için bekliyenler arasında olacağım :D :D :D Aramıza tekrar hoşgeldiniz. Saygılarımla... |
Alıntı:
Abooooovvv bunun bacasıda yamukmuş yaa.. Acil Bayram ertesi müdahale gerek , yıkılır falan Allah muhafaza...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
düzeltiriz.Ama unutma bacaya oğlak derse kim bilir senin eve ne der. |
Alıntı:
Mete'nin ağzınada acı biber sürcem..:D Dostum en kısa sürede görüşürüz tanışırız inşallah.. sevgiyle kal.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Dostum gönüller bir olsun...
"Gönül ne kahve ister ne kahvehane, Gönül bir dost ister kahve bahane" |
3 Eklenti(ler)
Yolumuz dün sevgiçiftliği'ne düştü . Bu yıl ilk kez mahsül aldığını duyduğum zeytinlere bende çok sevindim. Maşallah diyorum , yılların emeğinin karşılığını görmenin sevincini yaşadık....
|
1 Eklenti(ler)
ilk kez gördüğüm yer elması , Turşusunu yemiştim ama fidan olarak görmemiştim.
|
2 Eklenti(ler)
Turplar olmuş bile , tadına da baktım süper olmuş eline sağlık , ben daha geçen hafta turp tohumunu bahçeye attım , epey geç kaldık galiba :)
|
2 Eklenti(ler)
Fasulyeler de olmuş , koruma altına da alınmışlar..
|
3 Eklenti(ler)
Bahçedeki oyuncakları sözde torununa yapmış , bende inandım..:D:D
|
Hoş gelmişsiniz,
Sayfanız, bahçeniz hayırlı olsun. Bol ürünler olsun, ellerinize sağlık. Biraz geç kalmışım ama araya yaz girince, hoş görürsünüz herhalde. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025