![]() |
Alıntı:
selamlar.sağolun,sıhhatli kalın bol ve lezzetli uğraşlı ürünler dilerim. |
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
her zaman yaptığım domates yeme işinde bu sefer yakalandık.(akhisarlının kulakları çınlasın o da sever)
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Afiyet olsun harika görünüyor.
|
Alıntı:
Afiyet şeker olsun .Aha işte domat böyle yenir. Sargıyı da güzel bağlamışsınız .Tam bir yörük gibi , yakışmış hani . Bahçenizde güzel işler yapıyorsunuz.Tekrar takrar geziyorum bahçenizi. |
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
biberler hazır,fırın aldı ateşi gidiyor ve közlenmiş biberler usta ellerde temizlenip kavonoza yerleştiriliyor(Mustafa bey ile süleyman göçmen işi iyi biliyorlar) acı biberlerin bitmesi uzun zaman alacak galiba felaket yakıcılar.yemek cesaret işi..devamı vaaa..:D |
Alıntı:
Pazarda salçalık biberler henüz daha pahalı .Çoğalınca ,daha sonra sizden detaylı tarifini isteyeceğim. Süleyman ağama selamlar.. |
Alıntı:
sen kavanozu gönder gerisini biz burada hallederiz.Hatta istersen SENİN ADINA TÜKETİMİNİ bile (zahmet olsa da)yaparız.:D Her zaman emre hazır bekleriz.selamlar ve hayırlı,sağlıklı ve ailenizle birlikte mutlu bayramlar dileriz. |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Merhaba Sn. Keyf Bahçesi,
Bahçenize, taş fırınınıza, ürünlerinize bayıldım. Eski bir ağaçlar.net üyesi olarak yaşamıma ve paylaşımlarıma artık Aliağa dan devam edeceğim. Sizlerle tanışmayı çok isterim. Sevgi ve saygılarımla |
Alıntı:
hoşgeldiniz.sefalar getirdiniz.tanışma arzumu bende ifade etmek istiyorum.müsait zamanlarınızda arkadaşlarımızın bahçelerini görmekte mümkün.çoğu beş dakikalık yerde.irtibatlaşalım. hayırlı işler.selam ve saygılar. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Nazik davetiniz icin tesekkür ederim.
Sn. TaşevliBahçe de bizleri davet etti. Fakat şu okul telaşı araya girince birtürlü temasa geçemedik. İnsallah bir hafta sonu hepbirlikte bir bulusma planlayıp güzel bahçelerinizi bizlere gezdirme fırsatı yakalarız. :) |
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Fırsat bulunca komşu bahceleri gezeyim dedim.
Kıdemli müdür Hasan beyin bahçesine yaklaştığımda o da ne, oooooop caramba..... gözlerime inanamadım...... Hasan beyin bahçesinin etrafında tepe filan yoktu, şimdi kuzeye bakan cephede koskocaman bir tepe duruyor. Kışın bahçeme soğuk vuruyor, burda bir tepe olsa ne iyi olur deyip duruyordu da hiç aklıma bir yerlerden alıp getireceği gelmemişti. 15000-20000 kamyon taşımız olmalı. Biraz daha ugraşsa Mısır daki piramitlerin benzerini yapacak gibi Neyse bahçeyi soguk rüzgarlardan kurtarmış gibi görünüyor, beceriklidir :) |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025