![]() |
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-12-2024
|
Figen Hanımın küçük,minnak bahçesi
Değerli forum arkadaşlarım herkese merhabalar, İstanbul/Arnavutköy ilçesinde belediyenin hobi bahçelerine başvurmuştum kısmetimizde varmış demek ki Kura hakkı kazandık ve bir bahçe edindik.Esas iş şimdi başlıyor farkındayım..Bu aydan başlayarak neler yapmam gerektiği gibi konularda,toprak için neleri hazırlamam gerektiği vb.Konularda bana yardımcı olacak bütün arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum. İlgi gösterip bana cevap verebilecek olan arkadaşlardan fikirlerine öğrenmek istiyorum lütfen bu yolda beni yalnız bırakmayın. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2009
|
Hayırlı, bereketli, keyifli olsun Figen Hanım ![]() Ben de sizin vesilenizle hobi bahçeciliği yönetmeliğini açıp okumuş oldum. Anladığım kadarıyla tek yıllık bitki, sebze ve çiçek yetiştiriciliğine izin veriliyor. Siz neler ekmeyi dikmeyi düşünüyorsunuz acaba? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
|
Merhabalar,ilk aşamada mevsimine uygun yeşillik grubu, sonrasında domates patlıcan yine yeşillikler yaz mevsimi için uygun yeşilliklerle devam etmeyi düşünüyorum. ayrıca biz bu bahçeden kışın da faydalanbileceğimiz için kışlık sebzeleri de ekmeyi düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
|
Gelişmeleri buradan siz değerli arkadaşlarımla paylaşacağım Düzenleyen Figen Hanım : Bugün saat 08:02 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
|
Arkadaşlar herkese günaydın, burası İstanbul Arnavutköy Belediyesi hobi bahçesinde bizim hakkımızda düşen minnak bahçemiz. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
|
Arkadaşlar bu yukarıda resmini görmüş olduğunuz hobi bahçemizde şu anda herhangi bir çalışma yapmıyoruz mart ayininikinci haftasından itibaren ot temizliği ile başlayarak viyollerde yetiştireceğimiz tohumlarımızı hazırlayacağımız toprağımızla buluşturacağız. Ancak bahçemizde taban örtüsü kullanmalı mıyım bunda birazcık tereddüt yaşıyorum ancak damla sulama mutlaka kurulacak. Bir de siz kıymetli arkadaşlarımdan şöyle bir isteğim var domates biber patlıcan salatalık gibi veya benzeri tohumlarda elinde olan arkadaşlardan lütfen aşağıda belirteceğim adresine bana ödemeli olarak gönderebilirlerse çok sevinirim hakkınızı helal edin şimdiden teşekkür ederim. Adres; Figen binici Mustafa Kemal Paşa mahallesi Kazım karabekir caddesi No;129/B 34275 Arnavutköy/İstanbul |
|
|
|
![]() |
|
|