![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Koruması gerekenleri yemeye çalışması ciddi sorun. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Horozu yeseydi Daddy yi geri götürecektik ama horoz da çok saldırgandı ! Bize bile zaman zaman saldırıyordu. Daddy kendini korumuş da olabilir dedik ve bu seferlik de affettik. ( dı diyorum çünkü acı çekmemesi için horozu kestik...) Sabah ü-ürüüü lerimizi maalesef bir süreliğine çok özleyeceğiz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Ortaya karışık
Akşam yumurtası - horoz gittiğinden beri kafaları karışık özgür tavuklar... nedense folluğa değil de arkaya yumurtlanmış ! Ördekler : hallerinden memnun vak vakalar...bir de havuzlarını büyütebilirsek.. Sulama - yaz sulamayla geçiyor - 2 aydır yağmur yok , bu sene çok zorladı... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bademde Mildiyö - Powdery mildew
Hastalığın mildiyö olduğunu sanıyorum. Yaprakların üzeri tozla kaplanmış gibi . Epey hasar var, tamamen kurumuş ağaçlarda var. Sinsice ilerlemiş bu hastalık keşke biraz daha önce fark edebilseydik... Biraz yaprak biti de var ama asıl sorunun mildiyö olduğunu düşünüyorum. Ağaçları potasyum hidroksitle spreyleme yaptık. Bir kısmına arap sabunu da kattık, bir kısmına katmadık - sadece KOH ( potasyum hidroksit) attık. Bir kaç gün bekleyip bir gelişme var mı diye bakacağız. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, çiftlik, emek, mutluluk, organik |
|
|