![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Süt sağmak başlarda çok zordu. Ellerim uyuşuyordu yorgunluktan. Şimdi çok kolay sağıyorum, elim kolum güçlendi pratikleştim. ![]() Güllü de eskisi gibi değil, çok uysallaştı, birbirimize iyice alıştık ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok güzel bir yazı - keçiler ve özgürlük
Paylaşmak istedim : Yalama Taşı « Harf Tamircisi Eşimle Pamuk-böyle durduklarına bakmayın bazen iyi boğuşuyorlar Pamuk gittikçe daha yaramaz oluyor! Elbiseleri ısırıyor, bacakları yalıyor, üstünüze zıplayıp çıkıyor vs vs... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Domates ve anı hasadı
Buyurun organik domatese Kelebekten kurtarabildiğimiz domateslerimiz. Böyle olurdu domates ben çocukken, sarılı kırmızılı küçüklü büyüklü Hepsi kıpkırmızı bir boy değildi, Ama tadı asıl bambaşka, yerken boğazımız yanar, ağzımız kamaşır lezzetinden ![]() Çocukluğuma döndüm domates devşirirken ve de yerken... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2008
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Parazit ilacı yapmamıza rağmen ilaç yeterli olmamış. Veterinerin söylediğine göre sineklerden parazit kapmış. Pazartesiden beri tedavisi devam ediyor . Asıl sorun hastalığın neticesi ve yan etkisi olarak kansızlık olması ve keçilerde kansızlık çok tehlikeli. Bugün daha iyiydi, iştahı da yerine geliyor çok şükür. Sevgili Güllümü bir hafta daha sağamayacağım... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, çiftlik, emek, mutluluk, organik |
|
|