![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de Rapax diye organik bir ilçala mücadele ediyorum. Domatesin belki %90 ı tutadan heba oldu ama kalan %10 un tadı ve lezzeti ise yıllardır özlemini duyduğumuz domates tadı...mmm.. (PARDON baciilus thurugensisi diyorsunuz herhalde, tamam ben de ondan kullanıyorum, ancak başlamakta gecikmişim, yine de faydası oluyor ama maalesef fazla değil) Düzenleyen SAHIRE : 29-06-2014 saat 21:38 Neden: ekleme |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2008
|
Alıntı:
O son resme bayıldımmmmmm, ellerinize sağlık, afiyet olsun..... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
"Piliç güzün sayılır." Evvelsi gün ilk çıkan piliçlerden 2 si, sonraki 9lu gruptan 3ü ve iki civcivden horoz olanı, yani toplam 6 tavuğumuz yendi. Ormanda gezinirlerken gündüz vakti saldırı olmuş. Sadece bir tavuğu boğulmuş halde bulduk, diğerlerini bulamadık da. Tilki olabilir. Orman serin ve ağaçlık olduğundan orada gezmeyi çok seviyorlardı ama artık tavukları ormana salmıyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2008
|
Alıntı:
Piliçlere çok üzüldüm, işte hayvan deyip geçme, emek verip büyütüyorsun, sonra bir bakıyorsun yok olmuş. Geçen sene de benim başıma geldi, burada tavuk çalan bir kuş varmış, tavuğumun birini aldığı gibi götürdü, yakaladım ama boğazından sıkmış, yiyiyordu, yetişemedim anlayacağın. Sonuçta insan üzülüyor. Sıkmayın canınızı nasıl olsa tavuklar sürekli kuluçkaya yatıyorlar, yine civciv çıkartılır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2012
|
Afedersiniz, acik yazmam gerekirdi. Evet Bacillus thuringiensis. Duzenli ve zamaninda uygularsaniz, cok etkili bir yontem oldugunu goreceksiniz. Yapraklarda tuta izini gordugunuz an hemen uygulayin. En etkili uygulama, tuta, aktif sekilde beslenirken yapiliyor. Ilk uygulamadan 10-15 gun sonra bir kez daha uygulayin. Bitkinin yaprak ortusune (yaprak altlari da dahil) iyice yedirirseniz cok iyi olur. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, çiftlik, emek, mutluluk, organik |
|
|