![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-03-2012
|
Sayın SAHIRE Hayırlı olsun |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Çook teşekkür ederim. Sabah ilk iş köpek yavrularını doyurup biraz gezdiriyorum. Yavrular büyüyorlar. Sonra cicianne ile yavruları çıkartıyorum. Aslında hava çok sıcak olduğundan genelde kümesin altında takılıyorlar. Yavrular epey büyüdü, kuyrukları çıkıyor. Civciv yeminin yanında börtü böcek ekmek ve karpuz kabuğu yiyğrlar. Bazen de bostana girip benden azar işitiyorlar. Düzenleyen SAHIRE : 19-07-2013 saat 23:18 Neden: ekleme |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-10-2012
|
sEVGİLİ ıLGIN , SİZİN ADINIZA ÇOK , AMA ÇOK SEVİNDİM... HAYATI YAŞAYIN, ADİL PAYLAŞIN, GÜZEL ŞEYLER YAPIN , SİZİN GİBİ İNSANLAR ÇOK FAZLA ÇOCUK YAPIN, SEVGİ İLE SANAT İLE BÜYÜTÜN, EN ÖNEMLİSİ, İNSAN SEVGİSİ İLE BÜYÜTÜN..... mUTLULUKLAR DİLİYORUM ...HEPİNİZE ... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-07-2012
|
merhaba araziyi kaça aldınız ve köyde fiyatlar nedir? bende emekliliğimde düşünüyorum böyle bir köy hayatı. sevgiler |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Buralarda tarla dönümü 10000 liradan başlıyor. Ağaçlı tarla olursa 15000 civarında. Bunlar baz fiyatlar. 1-2 dönüm yerlere bu rakamlardan yüksek fiyat söylüyorlar. Şimdi yazın sorsanız muhtemelen daha yüksek rakamlar söylenir... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, çiftlik, emek, mutluluk, organik |
|
|