![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
2 aydır iş iş iş... ama sıkılmadım Önce evi adam ettik -hala da ediyoruz ya. 2 odalı evimiz. En zoru tamirat ve temizlik oldu zira ev 8 senedir terkedilmişti. Muğladaki komşularımız da çok yardım ettiler yoksa halimiz haraptı. Başlarda soğuk suyla yıkanıyorduk. Güneş enerjisi taktırdık. Elektrik tesisatı su tesisatı haraptı. vs.vs. Sonra hemen fidan aldık eşimle diktik. Söylemesi kolay kazması zor. 30 fidanı 3 günde dikebildik yine iyi ya çok iyi. Toprak sert çok. Defne,oya,mersin, nar, incir, yenidünya, ahududu,biberiye. 2 günde bir sulayın dedi ormandaki şef. Suluyoruz ya yeni farkettim biberiye fazla su istemiyor. Onları daha az sulayacağım. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Köpek klübesinin resmini boyayınca çeker yüklerim. Kümese çok uğraştık ama güzel oldu sanki. Tavuğun adı Cicianne Cicianne de çok sevdi kümesini. OSB ve tahta kullandık . Üzeri shingle hava çok sıcak olduğundan eski çarşaf attım üstüne. Bir de perde yaptım. 3 tarafı kapalı önü açık telli. Sağlam yaptık. Burda tilki de var atmaca da. akşamüstleri salıyoruz cicianneyi. Geziyorlar Biz de o saatlerde çalışıyoruz hava çok çok sıcak. Maliyeti yaklaşık 200 lira civarı oldu bize... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, çiftlik, emek, mutluluk, organik |
|
|