![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
5 Haziran 2016' dan Kara Lahana, Sn. telato ve Sn. kader_bpkp paylaşmıştı. ![]() Boğa kanı kırmızı pancarın yaprakları fazla kartlaşmadan 2-3 sefer biçilmek suretiyle tüketilecek. Sonrasında pancar oluşturmaya mecali kalacak mı bakalım? ![]() Mor havuç ![]() Ön sıra 60 cm aralıkla domates, aralarında marul. Sonrasında zinnia, mısır, börülce ve su kabakları ![]() Tunceli Sarımsağı dördüncü yılında çiçek sapını sunmaya karar vermiş. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
Şehir: istanbul
Mesajlar: 880
|
Boğa kanı kırmızı pancarın yaprakları fazla kartlaşmadan 2-3 sefer biçilmek suretiyle tüketilecek. Sonrasında pancar oluşturmaya mecali kalacak mı bakalım? Eklenti 617054 Sayın heyamola, pancar yapraklarını nasıl tüketiyorsunuz desem, bilgi verebilir misiniz? Biz sadece pancarını kullanıyoruz da. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
|
Zeytinyağı, ufak ufak kıyılmış sarımsak, bol domates, az su ve biraz tuzla doğranmış pancar yapraklarını (iri parçalar olsun) soteleyin. Yoğurtla birlikte dünyanın en lezzetli şeylerinden birisi oluyor. Bence pazının kendisinden daha lezzetli. Düzenleyen birnefestoprak : 11-06-2016 saat 15:43 Neden: Yazim hatasi |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu tarif süper gözüküyor. Hemen denenecek, paylaşım için teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
|
Yapraklarla birlikte saplarını da kullanın. Önceki mesajda sadece yaprakları kullanıyormuşum gibi anlatmışım. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunu vurguladığınız iyi oldu. Sapların lezzeti yapraklardan bir tık ötede sanki... Öyle ki bu çıtır gevrekleri toplarken, çubuk kraker gibi hemen oracıkta birazını, dayanamayıp tüketiveriyorum. İkisi bir arada illa ki daha güzel olacak... |
|
|
|
![]() |
|
|