![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Ne kadar düzenli bir bahceniz var sizin. Paylaştığınız fotograflarda hep bu dikkatimi cekiyor. Benim bahçemin daginik görüntüsünün yaninda sizinki oyle tertipli ki. Sanki her sey olmasi gereken yerde ve olmasi gerektiği gibi. Benim ruhum mü daginik, kafam mı bilmiyorum ama bahcemde bana benziyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Takmayın kafanıza, bırakın dağınık kalsın! mutluluk katsayınız artsın... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
15 Mayıs 2016' dan Seramızın durumu ![]() 1 Nisanda uzun saksılara ekilen biberler ![]() 10 Nisanda 45 lik viyole ekilen domatesler ![]() 17 Nisanda ekilen domatesler ![]() 17 Nisanda ekilen, 10 gün önce 32 lik viyollerden daha büyük saksılara alınan kabak, balkabağı, ayçiçeği, mısır, bakliyat ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
15 Mayıs 2016' dan Top fesleğene topacık saksı ![]() En altta ortada sırık fasulye, yanlarında bezelye, daha yukardaki üçlü oturak fasulye. Hepsi bir ayak-karede (30x30 cm) Arabaya mazot pardon, toprağa azot lazım... ![]() Nisan başında ekilen marullar mutsuz ![]() Geçen sene seraya Şubat ortasında, dış mekana Mart başında ekip daha güzel sonuçlar almıştık. ![]() Şimşirin yeni sürgünlerindeki soğuk zararı belirgin hale geldi. Yanlarındaki ikinci senesine yeşeren Kokulu Küçük Karanfil ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
15 Mayıs 2016' dan Uzun saksılara çok sık ekilen 45 günlük biberler şaşırtılmaya devam ediyor. ![]() Güzel gelişmişler. Tohumları sıra üzeri 1 cm, sıra arası 5 cm olacak şekilde ekilirse daha güzel olacak. ![]() Ufak saksılara şaşırtılanlar, 15 gün içinde peyderpey asıl yerlerine aktarılacak. ![]() Bunları 15 gün önce ufak saksılara almıştık. Onlar biraz gerilediler. Geç şaşırtmakta fayda var. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
29 Mayıs 2016' dan Kışlık kuru soğanların tüketim fazlası yeşermeye başlamış. 40 gün içinde 3 parti yeşil soğan hasadı yaparız herhalde... ![]() 8 yaşındayken eski bahçemizden şaşırtılan Porsuk, 15 yaşına girdi. ![]() Reçellik gülümüz açmaya başladı. ![]() Bahçenin her tarafını işgal eden Aynısafalar, artık kuytu köşelerde yaşayacak... ![]() Bir ay önce soğanı dikilen İris ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|