![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
23 Mayıs 2014' den Sırtımız yeterince ısınmadı henüz... Şiddetli rüzgarların da sağı-solu belli olmuyor. ![]() Sera içinde bekleyen biber fideleri. Şaşırtılmak için rüzgarların sakinleşmesini bekliyor. (İki hafta önce asıl yerlerine diktiklerimiz, iki saat sonra fırtınaya yakalanıp, bütün yaprakları solmuştu.) ![]() Sera içindeki kırmızı kıvırcığın sökülmeden önceki son gülümseyişi... ![]() Dışarıya şaşırttıklarımız, 10 günden hasada gelirler herhalde... ![]() Bodur dahlia' nın yanına ektiğimiz latın çiçeği tohumları çimlenmişler. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
23 Mayıs 2014' den Tohum Takas Etkinliğinde Sn. MeyveliTepe' nin paylaştıklarından; Kalıcı Ispanak (Perpetual Spinach) : Etli yapraklı, diri, gevrek, lezzetli... (Kalıcı olması da cabası) ![]() Boğa Kanı Kırmızı Pancar : Fırtınada sarsılmasına rağmen, görüntüsüyle bile; Kalıcı ıspanağı sollarım der gibi... ![]() Green Star Kıvırcık Salata ![]() Sativa Kıvırcık Salata ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Maşallah sizinkilere. Böyle güzel olacağını bilseydim, etkinlikte bende talep ederdim. Neyse gelecek etkinliğe kaldı. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Maydanoz yapraklı olan daha dayanıklı herhalde, bugün yarısını biçtim. Kalanların da tohum hazırlamaya, şimdilik niyeti yok gibi.. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı: