![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 11-09-2008
|
Teşekkür ederim sayın Hosseda, bal hasadını yarın yapsam mı diye düşünüyorum. Tahminlerde yağmur bekleniyor. Biz sağım yaparken yağmur yağarsa çok kötü olur. Bu nedenle Pazartesi gibi hasat yapacağım. Çalışmaları buraya yüklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
@ kamil35, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Ben aslında çiçek balı tercih ederim ancak hanım çam balı sever, malumunuz yakınız, gelip geçerken uğrasak bal alabilir miyiz sizden? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu.
|
Özelden bilgi vereceğim. Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu.
|
Saat 09:30'da (09/10/2017) arılığa vardık. Yeni aldığım çadırı ikinci defa kullandım. Çadır direklerini ilk defa kullandığım için direklerin boylarını çadıra uygun kestim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu.
|
Çadırı kurduktan sonra kovanlardan ballı petekleri çektik. Arılar güzel polen çekmeye başlamış. Bit otları çiçek açtı. Sarı bir polen geliyor. Arı poleni görünce yavru alanı açıp günlük yumurtaya başlamış. Kovan içlerinde sadece birer tane ballı petek bıraktım. Daha önceki sağımdan kalan boş petekleri ihtiyaca göre arılara verdik. Petekleri çadıra alıp sağıma başladık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu.
|
Hem çalışıp hem resim çekmek epeyce zor oldu. Hala bir kameramanım yok ![]() Çadırı dışından resimleyelim, unutmayalım diye konuştuğumuz halde çadırı dıştan resimlemeyi yine unuttuk. Sağolsun, Eyüp bey sağımda yardım etti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu.
|
Peteklerle içeri gelen bir miktar arı pencereden çıkmaya çalışıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|