![]() |
nihayet benimde oldu sevgi durul hanımefendinin emanet:) gözüm gibi bakıyorum. resim yollamaya çalışıyorum ama olmuyor. öğreneceğim bakalım. şimdi bi sorum olacak acemice boncuklarının arası açıksa ışıksızmı kalmış demek acaba. fıs fıs ile suluyorum bocuğuna su değiyor zararı varmı acaba
|
Senekio
1 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar bende bu çiçekten bir tane edindim ama senekio nun hangi türü olduğundan pek emin değilim rowleyanus diye aldım ama sanki bana uzun gibi geldi yaprakları sizce hangi türü bu bilenleriniz bir yardımcı olabilirmi rica etsem
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[IMG]https://i.hizliresim.com/JZXGyj.jpg[/IMG]
[IMG]https://i.hizliresim.com/26yl0N.jpg[/IMG] Buda benim çiçeğim aldıgımda parmak kadardı bayağı büyüdü , karanfil gibi çok hoş kokusu oluyor çiçeklerinde :) isteyen olursa kargoyla köklenen yerlerden kesip yollayabilirim :) |
2 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar,
Bende kendi Senekiom ile katkı yapayım. |
Alıntı:
Maşallah yanındakileri gölgede bırakmış. :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
Bende de vardı önceden ama öldü [emoji57]
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
1 Eklenti(ler)
Merhaba ,
Bu da benim ilk denemem. 5-6 ay önce şok marketten almıştık. 5-6 tanesi vardı sadece. güzel gelişme gösterdi. uzayan bir sürgünü toprağa yan yatırdım. 2 yerden kök tuttu. acaba aralardaki bağlantıları koparmalımıyım. yoksa böyle devam mı etmeli. müdahale etmemeli miyim . |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu da benimki. Yaz kış üstü kapalı balkonda duruyor.
|
3 Eklenti(ler)
[ATTACH]Eklenti 717791
Eklenti 717792 Eklenti 717793[/ATTACH] Bunlarda bendeki seneciolar.tam belli olmuyo ama çiçek tomurcukları geliyo;) |
1 Eklenti(ler)
yaklaşık 1,5 yışdır benimle bu minnoş. öyle coşmuştu ki, 4 kişiye çelik verdim. sadece biri yaşatabildi. bir daha büyük saksılardan taşana kadar kimseye çelik vermeyeceğim. gözünün içine baktım büyüsün diye. ben gözüne bkatıkça, 2 yaşındaki oğlum balkona gidip gidip boncuklarını kopardı. şimdi oğlumun erişemeyeceği bir yerde, atlattığı badireleri unutturmaya çalışıyorum. yeni sürgünler verdi 4 tane. çiçek açtığını da burada gördüm, ne kadar güzelmiş
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025