![]() |
Alıntı:
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Bendeki hala uzama yolunda. Taşımada zorluk çekiyorum 3 metrelik serada tersine döndü dallar hala çiçek görmedim.
|
Alıntı:
Alıntı:
Özel korumalı zarfta 4-5 inçe çelik normal posta ile göndereceğim. Sukulent , 3-4 gün dayanır, birinden biri tutar. Kolay gelsin. |
Alıntı:
Alıntı:
Çokta yenilebilecek bir şeye benzemiyor:)
|
Alıntı:
Bana geleli 5 yıl oluyor. Kaç yaşında bir bitkiden alındı bu çelik bilmiyorum.
Ancak daha önce tohumdan yetiştirdiğim başka bir pereskia 5'ci ( 4 yıl 2 ay ) yılında açmıştı. Meyvesiz bir tür :) www.agaclar.net/forum/812236-post2.htm http://www.agaclar.net/forum/1405038-post72.htm |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Henüz tadına bakamadık, 3 -4m boya rağmen açmadı ve meyveye durmadı. Sebebini bilmiyoruz. Biz de merak içindeyiz. |
Alıntı:
O kadar büyük bir bitki neden meyve vermezki? Yoksa erkek dişi bitki olayı bu bitki içindemi geçerli? |
Alıntı:
Sayin Jezebel bu forumda çok degerli uyelerden birisi. Allah kendisinden razi olsun. Umarim dualarimiz yerine ulasir.
|
3 Eklenti(ler)
Sonunda tomurcuk verdi, çiçeğiğini görürmüyüm bilmem.
Havalar vaat edildiği gibi giderse görürüm. Görmezsem de iklimin suçu diyeceğim çünkü bitki 3 metreyi aştı, sağlık sıhhat ve mutluluk içinde. Muhtemelen onlarca kişiye vermiş olmalıyım, unuttum, bitkisi hayatta olanlar dal uçlarını kontrol etsin. Eklenti 715558 Eklenti 715559 Eklenti 715560 Bundan aldığım çelikleri seraya da saksı içine diktim, haftaya onu da kontrol edeyim. Sağlığınız daim olsun. |
Gözünüz aydın. :)
|
Alıntı:
Sayenizde benimde var bende çiçek meyve bekliyorum ama hala yok. Serada saksıda benimki de. Ana gövde kırıldı Taşınması problem dikenler yüzünden |
Merhaba
Biz bu çiçekten satın almak istedik ama hiçbir yerde bulamadık. Satın alabileceğimiz bir yer varsa bilgi verebilir misiniz? Siz nereden aşmıştınız acaba? Yanbancı sitelerden da araştırdık ama türkiyeye gönderimi yok. Babam arıcılıkla uğraşıyor. Onun için bu çiçekten istiyor. Bilgi verebilirseniz çok seviniriz. 🤗 |
Alıntı:
Ben de edinmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz lütfen |
Dün facebookta bu bitkinin büyümüş halini gösteren bir video izledim açan çiçeklerinde neredeyse bir kovan arı vardı arılar ne kadar çok ilgi gösteriyor bu bitkiye yüksek rakımda donlarda olmaz herhalde yoksa sırf arılar gelsin üzerine diye alacağım
https://m.facebook.com/story.php?sto...00004781040342 |
Alıntı:
|
bu bitki çalı mı ağac mı kaç metreye kadar uzuyor en son.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025