![]() |
|
![]() |
#301 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-12-2012
|
bendede bir adet bu çiçekten var.küçücük ama çok çiçekli.adını çok sevmedim.yeni bir ad koydum.adı düğme çiçeği. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
Adamın biri dünyadaki bu kadar çok dil neden var, insanlar anlaşamıyor. Ben öyle bir dil geliştireceğim ki herkes bu dili kullanacak ve anlaşacak demiş. 40 yıl boyunca uluslararası bu dil üzerinde çalışmış ve sonunda başarmış, ama sorun kendi bile bu dili anlayamamış. Bu çiçeğin uluslar arası ismi Euphorbia milii, böyle söylediğinizde birçok milletten insan bu isimle tanır. İşim gereği ingiliz, fransız, alman, rus ve diğer milletlerden insanlarla alışverişim oluyor. Hayret bütün yabancı insanlar bizim sevmediğimiz isimlerle biliyorlar isimlerini. Kısaca sevmediğiniz şeyleri değiştirmek yerine, sevmeye çalışmak ve alışmak zor gibi görünse de kolaydır aslında. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
bende sevmiyorum bu çiçeğin ismini.. ama tömürcek ne diyordu buna 'sabriye' daha güzel sanki ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-07-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
şafak vaktini bilmem ama burası gece daha güzel, alıyorsun ajandanı kalemini gezebildiğin kadar geziyorsun sayfalarda ve notlar alıyorsun.. en sevdiğim kısımda bu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
![]() Alıntı:
şimdiye kadar bilmeden baktıgım çiçeğimi konuyu okudukça "acaba cok mu suluyorum" diye düşünür oldum.. Ben hemen hemen 2 günde bir bol bol suluyorum çiçeği.. Bir tür kaktüs sukulent cinsi ise bu sulama cok fazla değil mi?? Normalde sulamasını ne kadar sıklıkla yapıyorsunuz?? Güneş gören kapalı balkonda duruyor çiçeğim.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Güneş görmesi en önemli faktör. Çünkü güneşi herşeyden çok seviyor. Benimkiler de öğlen güneşini alan pencerenin iç tarafında duruyorlar gayet mutlu ve çiçekliler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Yaz aylarında her gün su istiyor. Ben yıllardır öyle yapıyorum. Güneşte oldukları sürece öyle yapmanızı tavsiye ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Moderatör
|
Bu ne büyük süpriz sevgili Günüm, hoş geldiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Ağaç Dostu
|
Hoş buldum Güler Hanım. Annemin rahatsızlığı sebebiyle uzun süre ayrı kaldım. 20 Ağustos'ta Hakk'a yürüdü anneciğim. Sizleri ve sitemi çok özledim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim. Allah dostlarımıza uzun ömürler versin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
milii uzmanları merhaba; bugüne dek hiç gübre vs kullanmadım, acaba kullanmam gerekir mi?? 305 nolu mesajdaki güzellik benim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bursa Cumhuriyet Caddesi'ndeki çiçekçilerde bolca mevcut E. millii. Oradan alabilirsiniz... Saygılarımla... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yarasa gübresi tavsiye etmişlerdi. Onu kullanmaya başladım. Benim E.Milii lerim bu gübreyi çok sevdi. Sitemizden Şeyma Çiçekçilik' ten almıştım. Toprak üstlerine iki çay kaşığı kadar serptim. Suladıkça toprağa nüfuz ediyor. Toprak değişimi için ise baharı beklemenizi tavsiye ederim. Yardımcı olabildiğimi umuyorum. Güle güle büyütün. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Ağaç Dostu
|
Bu da benim gözbebeğim. Rahmetli teyzemden istemiştim. Geçen yıl kurban bayramında minicik bir çelik dikip vermişti bana. O zamandan beri hiç üzmedi beni. Dibinden minicik bir filiz vermiş, o bile çiçeklerle bezeli...(Toprağına bolca yanmış koyun gübresi katıp karıştırdım) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Off bayıldım ben buna sayın loveforlife...Maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
İlk gördüğüm anda bende bir e. millie alacağım. İçim gitti Loveforlife'ın milisini görünce. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-09-2013
|
rengi gerçekten muhteşem..sanki daha bir kırmızı.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-02-2012
|
Miliinin renklerinden edinemezsem gözlerim açık gidecek. Isparta'daki tüm çiçekçilere sordum yok yok yok ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-05-2013
|
bende anca buldum küçük bir dal, zor bulunuyor bu güzel cicek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili jojoba, tamam ben gönderiyorum diyen bir mesaj aldım sandım, mesajı açışımı görmeliydiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Ağaç Dostu
|
Oraya takas için bir başlık açmıştım ama 1 tane bile bakan olmamış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
Pink wonder,
Tayland'dan gelen pink wonder açık pembe Euphorbia milii. Bu aylarda çelik almak, çelikten çoğalmaya çalışmak sakıncalı. Çelik aldığınız anaçı da çürütme ihtimaliniz var. En iyi çelik alma zamanı haziran-temmuz ayları. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Ağaç Dostu
|
Çok düşüncelisiniz jojoba ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Ağaç Dostu
|
cok güzel ve değişik renkteymiş.. milii'den haziran-temmuz çelik alma vaktidir diye not aldım hemen.. sağolunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Yukarıdaki renkte güzel ama en güzeli bence pembe renkli mili. Sayın alacakaranlık'ın sayfasında yakında satışa sunulacak sanıyorum. Onu bekliyorum dört gözle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|