![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-01-2013
|
Benimkinin cicekleri de boynunu buktu. Yapraklar iyi gorunuyor ama cicekler dokulmek uzere. Kalachoelarin cicekleri dokuluyor mu donguleri nasil? Normal mi yoksa hasta mi benimki. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-05-2012
|
Merhaba Arkadaşlar, Geçen sene bu çiçek bana hediye geldi. Çok küçüktü. Saksısını değiştirdim. Çok güzel çiçekleri vardı. Bu sene sürekli boyu uzuyor kocaman çiçek oldu. fakat bir çiçeğini bile göremedim. Ne yapmalıyım. Bana bilgi verirseniz sevinirim. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çiçek yorgun olabilir, yeni geldi diye çok su vermiş olabilirsiniz veya gölgede duruyordur. Dışarıya balkonda güneş gören bir yere alın ve durumu izleyin. Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() aleykum selam |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2012
|
Kalanchoe almak isteyenler migroslara katmerli türlerinden gelmiş. Oldukça da bakımlı bitkiler. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunlarda benim yeni kızlarım dilerim güzel çiçekleri ile uzun yıllar birarada oluruz, Sarı olana kış güneşi, pembe olana da bahar sabahı adını koyduk. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim hifa 24 bende çok beğenerek aldım ve paylaşmak istedim. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-05-2012
|
İyi Akşamlar Arkadaşlar, Bu forma resim yüklemeyi bilmiyorum. O yüzden çiçeğimin resmini yükleyemedim. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Soru ve sorunlarımızı Forumda yaşadığınız sorunlar (2013) yazarsak daha erken fark edilip, daha kısa sürede çözüm bulabiliriz melek_yüzlü ![]() Fotoğraf yüklemede aşağıdaki link size yardımcı olacaktır. http://www.agaclar.net/forum/sik-sor...avuzu/6256.htm |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-08-2011
|
Bu yılki çiçeklerim ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Maşallah pek güzeller best86 ellerine sağlık. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-08-2011
|
Çok teşekkürler balkondaki yerlerini çok sevdiler sanırım![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-04-2013
|
buda benim ilk defa aldigim pembe sekerimm..tam uc aydir cicekli.beni mestediyor.pembe sekerim benimmm |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
arkadaslar sizden yardim istiyorum, benim kalonchoe birseyler oluyor anlamadim ne. kalonchoe balkonda duruyor gölge bir yerde yapraklarinda sanki günes yangi gibi birseley var. neden kaynakli ola bilir acaba yardimci ola bilirseniz cok sevinirim . |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öncelikle kalonchoe'ler güneş ister onun için güneş alan bir yere koyun sonrada o kocaman olmuş yaprakları koparınki bitki bütün gücünü yaprakları beslemeye vermesin. Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
sanırım bitkiyi çiçekçiden aldınız. O yüzden de yerine alışmakta zorlana bilir. Birden bire güneşe çıkartırsanız şayet güneş yaka bilir yapraklarını. Büyük yapraklarını dikkatlice kopartın. Birde çok sulanayın sakın. Yavaş yavaş alışsın yerine. Birden güneş strese sokar bitkiyi yanmalar olur. şayet güneşe alışkın bir bitkiden çelik yani dal alarak ekmiş olsaydınız güneşe alışkın olacaktır. Birde toprağı sanırım torf .Bir süre sonra da Saksısını bir boy büyüt etrafından biraz toprak sıyır ve yeni topraklada buluştur. Bir süre sonra torf bitkiye zarar veriyor. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
sayin shenile kalanchoeniz kurturulabilir.yapmaniz gereken guneste durmasi fazla sulanmamasi ve budaman gerekir,bu sekilde cicegini kurtarabilirsin...hadi kolay gelsin bu asamalri yapinca cicegin duzelecektir. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
adneser cok tsk ederim bilgniz icin. ben de günes sevmiyor saniyordu bi ara günese dogru koydum yapraklar yumusadi ama yinede koyacam bilginiz icin cok sagolun ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
merhaba serkan abi bitkiyi esim sevgililer gününde migrostan aldi icerdeyken gayet iyi di balkona aldim böyle oldu.toprak torf degil bahce topragina ektim anlamadim vallah neden oldugunu. büyük yapraklarini kopardim biraz sabah günesi alan bir yere koydum bakalim ne olacak. yinede cok tsk ederim abi bilgilerin icin sevgiyle kal |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
iç mekandan dış mekana aldığından olmuştur toparlar kendini merak etme çok fazla sulama kardeşim sevgiler. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
cok tesekkür ederim serkan abi sevgiyle kal. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaçsever
|
buda kistan bu yana budadikca acan turuncu kalanchoem... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
sn inas80 tavsiyeleriniz icin cok tesekkür ederim büyük olan yapraklari kopardim. güneste kaldikca sanki yapraklari yumusuyor. sabah günesi alan bir yere koyuyorum artik bakalim ne olacak allah sonumuzu hayir etsin. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaçsever
|
syn shenile; merak etme bi haftaya kadar kendini toparlar.hep beraber iyilestiririz cicegini.ve ayda bir sivi besin takviyesi yaparsan daha iyi olacaktir.cicekacan dallari cecikler solunce budama yap ki yenii dallar versin.eminim cicegin muhtesem olacak.hadi bu asamada kolay gelsin.unutma hersey sabirla ve sevgi gerektiriyor bunlarida yaptinmi tamam.bol cicekli gunler seninle olsun... |
|
|
|
![]() |
|
|