![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-11-2013
|
Aloe vera bitkisiyle ilgili bir yerde okumuştum yanlış anlamadıysam çoğaltırken bir iki gün havalandırıp öyle dikileceği yazıyordu |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Sonuç da gayet başarılı oldu. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
|
Yorumlarınız için teşekkürler söylediğiniz gibi beklemedim hemen diktim.Bir sene önce arkadaşımdan aldığım aloe veram hiç büyümedi hala aynı boyda duruyor.Bir ara yeşildi şimdi kahverengi ve içleri boş tekrar canlandırmak için ne yapmalıyım?Fotoğrafını gönderdim. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2014
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2014
|
Sn. yıldırım gülşen, Aloe vera'nın bu hale gelmesine sebep ya çok güneş ya da çok su. Fotoğrafta da toprak fazla sulu gözüküyor. Köklerin ölüp ölmediğini fotoğraftan anlayabilmek için fotoğrafın kalitesi de çok önemli. Siz yakından inceleyerek daha iyi anlayabilirsiniz ama yine de dilerseniz bir fotoğrafını gönderin. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-10-2014
|
aloe vera
İyi Akşamlar , bu çiçekleri çiçekçiden aldık büyük olan çiçeğin saksısını değiştirdik içinden 3 tane solucan çıktı ve kökleri parça parça kopmuştu. Bu çiçiekler aloe vera mıdır ? Aloe vera ise hangi türüdür ve çiçiek açarlar mı ? Bilgisi olanlar bize yardımcı olabililer mi ? Ayrıca bu mevsimde saksı değisimi yapmamız doğru mu ? |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aloe vera yetiştirmek, fide, tohum |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|