![]() |
Alıntı:
Suyuda toprağı kurudukça verin. Bunu da ince bir çöp yardımıyla kürdan olabilir toprağı karıştırıp test edebilirsiniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
https://i.hizliresim.com/00YDRB.jpg
Benim sukulette de böyle bişey oluştu. Nedenini anlayamadım yapraklar sararıp dökülüyor |
2 Eklenti(ler)
Sukulentlerimi 2hafta önce almistim. Yapraklarında pörsüme oldu. Mor saksıda olan torf ve kum karışımda. Digeri aldığım toprakta duruyor. Direk güneş alıyorlar sabahları acaba ondan mı hoşlanmadılar.
|
Merhaba, 1.fotodaki dogrudan gunesi pek sevmiyor. Onu golgelik biryere alirsqniz daha iyi olur. 2. Fotodaki bana iyi gorundu. Sabah gunesi alabilecegi, ogleden sonra aydiik golge bir yer daha iyi olabilir. Torf ise sukulentler icin riskli, suyu tuttugundan curuyorlar genelde.
|
Alıntı:
Kaktusler için özel olan topraklardan aldim. Değiştiricem. 2. Resimdeki susuz kalmış sanırım. Sulayınca kendine geldi. Tesekkur ederim. |
Sukulent yaprakları sarardı
1 Eklenti(ler)
Merhaba, iş yerinde sukulentim güneş ışığına maruz kalmış. Yaprakları fotoğraftaki gibi oldu. Haftada 1 su veriyordum. Tekrar sağlıklı olması için ne yapabilirim? Şu anda suya oturttum sadece bi miktar da su verdim
Vitamin falan alsam işe yarar mı? Çok üzüldüm inşallah kurtulabileceği bir şey yapabilirim |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025