![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Sedum palmeri'de aynı kalanchoe gibi düştüğü yerde kolayca kök yapıp ürüyor.. Fotograf bana ait degil. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-12-2016
|
merhaba arkadaşlar, konuyu okuyunca çok pis gaza geldim ![]() öncelikle Aydın'da yaşıyorum. Aydın'da iyice arayıştan sonra migrosta bunları buldum. tanesi 5 tl. ama etrafındaki kopan yaprakları hepsini topladım. ![]() ![]() soldakinin altlarından aldım. ortadaki ve sağdakini tamamen parçaladım. hepsini saksına koydum. ![]() sonrasında o saksının alt toprağının baya yaş olduğunu öğrendim. hava soğuk olduğu için de 1 gece içeri aldım. ![]() telaş ve heyecan bir arada. sonra ondan da vazgeçtim. havadar olması gerekiyor muhabbetlerini okudum. bir de 6 dereceye kadar sorun olmadığı öğrendim. başka toprak alarak eşimin borcam'ını feda ettim borcam a sıraladım kısmi sera olarak da streç film attım. 2-3 gün hiç su fıskiye yapmadım.![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2014
|
Alıntı:
Benim balkonda neredeyse her yerde bunun çimlenmiş yapraklarından var, çok hızlı ve dediğiniz gibi çok kolay ürüyor ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-04-2015
|
Toprağa yatırdıklarım ya kuruyor ya da çürüyor. Toprağa daldırdıklarımdan geç de olsa müjdeyi alıyorum. İşte onlardan bir tanesi ☺️ |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|