![]() |
5 Eklenti(ler)
Suiseki arayışları devam ediyor. Baçe taşlarla dolmaya başladı bakalım bu işin sonu nereye varacak. Umarım çöp toplama hastalığı gibi olmaz diyeceğim ama sanki oldu bile.:)
Diza yapmaya zaman ayırmam lazım. daiza için de ahşap dışı altarnatifler düşünüyorum. |
5 Eklenti(ler)
Fotoğraflara devam.
|
5 Eklenti(ler)
Devam.
|
Tekin Bey, Elinize sağlık güzel taşlar bulmuşsunuz. Suisekiyi de herkese sevdireceksiniz bu gidişle. Bir sonraki serginizde Suiseki örnekleri göreceğimize inanıyorum artık.
İyi çalışmalar, |
5 Eklenti(ler)
Teşekkürler Güven bey. Evet suiseki adayları baya topladım. Ortalık taş ocağına döndü nerdeyse.
Böyle giderse bonsai ye yetişecek gibi ilgi. Umarım Suiseki de Taşı toprağı altın dediğimiz Yurdumuzda da hak ettiği yere, Kısa sürede yerini alır. |
5 Eklenti(ler)
Birkaç örnek daha temizledim.
|
Tekin abi yaratıcıkığın sınırı yok derlerdi doğruymuş onlar ne güzel taşlar öyle 34 deki dağ sırası gibi olan figüre bayıldım abi saygılar hürmetler :) :)
|
2 Eklenti(ler)
Suiseki için bulduğum kayalardan birinde Çiçekler ve Türkiye haritası var sanki.
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar. Bugün gölge bir yerde boş boş oturmayayım diye taşlarımdan birne daize yaptım. Aşamaları çekemedim işcilik tam istediğim gibi olmadı alet eksikliğim de biraz fazla zaman harcattırdı.
|
Zamanı gelmişti :)
Devamını bekliyoruz inşallah! |
Fırsat buldukça devamı gelecek inşallah.
|
5 Eklenti(ler)
Daizaları yapım aşamalarını çektim ama fotoğraf kalitesi iyi olmadı telefon ile çekim en azından aşamaları anlaşılır olsun diye paylaşmak istedim.
|
5 Eklenti(ler)
Devam.
|
4 Eklenti(ler)
Tekin bey taşlarınız hepsi birbirinden güzel.Bende gezdiğim yerlerden sürekli değişik olan taşları toplarım Galiba sadece 1 tanesi suiseki adayı
kumsaldan bulduğum bir taş Eklenti 318690 niğdenin yaylasından bulduğum değişik bir taş Eklenti 318691 bunlarda Adana nın göl kenarından bulduğum kristalimsi taşlar Eklenti 318692 Eklenti 318693 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025