![]() |
Sucul alana başlarken
2 Eklenti(ler)
Karasal alnda şu an için sıkıntı yok.bitkilerin hepsi yaşıyor.Bugün sucul alanın bitkilerini dikeceğim ve resimlerde gördüğünüz filitre sistemini gizleyeceğim.Bir süre sonrada canlıları içine bırakacağım
|
Güzel bir paludaryum olmuş,
filtre sistemi gizlendi mi yeni fotoğraf yok mu acaba, ve peki içeride hangi balıklar mevcut, Yoksa acaba paludaryum çoktan şeklini değiştirdi mi :) |
Merhaba,uzun süredir siteye giremiyordum.Gelişmeleri paylaşamadım. Paladaryumu eve taşımak zorunda kaldım.Çok sıcak bir yaz geçirdik,üstüne yer değişikliğide eklenince istediğim aşamaya ulaşamadım.Bitkiler bi toparlansın resimleri ekleyeceğim
|
şimdi bende bu paludaryumdan yapmak ıstıyorum bana yardımcı olurmusunuz:) malzemelerı nerden temın edebılırım?bana yardımcı olurmusunuz tubay hanım :)
|
Alıntı:
|
tesekkur ederım ama ben tubay hanımın yardım etmesını ıstıyorum :)
|
Alestug,aramıza hoş geldin ;).Sitemizdeki tüm arkadaşlar yardımcı olmaya çalışacaklardır.Türkçemizi düzgün kullanmak ve sorulara sabırla yanıt beklemek şartıyla:D
Paladaryuma başlamadan önce gelip benimkinin son düzenlemelerinde çırak olarak çalışman gerekecek:D |
evet haklısınız sanırım tubay hanım...Türkçe di mi :) pazar günü müsaitseniz büyük ihtimal bende müsaitim sizinle çırak olarak çalışırım tahammülünüzü zorluyayım :)))
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025