![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2008
|
Alıntı:
Benimkiler de geçen yaz çiçeklenmişlerdi ama bunların ancak yarısına geliyorlardı, tabii saksıda olmalarından kaynaklanıyor olsa gerek. Bu bitkinin kökleri gerçekten oldukça kuvvetli ve fazlaca yere ihtiyaç duyuyorlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Herkese selamlar, querelle saolsun, sonunda Japon Şemsiyesine sahip oldum. Yağmurlu bir gündü ve kendisi biraz ıslattım malesef. Kendisine tekrar üzgün olduğumu belirtmek istiyorum buradan. Fotograflarını ekliyorum. Ara ara eklemeye devam edeceğim. Tavsiyelerinize açığım bu arada ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2008
|
Rica ederim, yağmur hakkaten sürpriz oldu ![]() Ben içme suyuna koyup, pencere kenarı gibi doğrudan Güneş almayan ama ışıklı bir yerde tutarım hep. Köklenmedikleri hiç olmamıştır; hatta o kadar hızlı köklenirler ki çoğu zaman ben onları alıp dikene kadar sürgünleri büyümeye başlamış olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Aynen dediğiniz gibi yaptım sayın querelle ![]() @ qurelle; Tekrar çok teşekkür ederim. Keşke bu çelik paylaşımını bir anda değil de önceden planlayabilseydik. Oturup bir şeyler içerdik. Size borcum olduğunu düşünün. Tez vakitte bu progamı gerçekleştirelim. Görüşmek üzere... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Herkese selamlar, Birkaç gün önce çeliklerimi torf ağırlıklı toprağa koydum. Filiz oluşturmaya başlamışlardı. Önceden cam bardakta olduğu için rahatlıkla izleyebiliyordum gelişimini. Simdi deliksiz seramik saksıya koydum. Haliylede hiçbir şey göremiyorum. Su seviyesi her zaman toprağın bir parmak üstünde. Sudan çıkacak filizleri ve yeni yaprakları görmeyi dört gözle bekliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|