![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Dışarıda bırakmanızı tavsiye etmem . Geçen kış büyük bölümünü kaybetmiştim . O yüzden isteyenlere ve ödemeli kargoya " peki " diyen arkadaşlara sonbaharda dağıtmayı planlıyorum Kendime 3 bitki ayıracağım , balıklarla beraber akvaryuma gidecekler . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-04-2010
|
Dağıtacağınız zaman mutlaka almak isterim ister kargoyla isterseniz bizzat gelip alabilirim.inşeallah dağıtma zamanını kaçırmam. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Son çiçekler |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Su sümbülü kışın 20 derece sıcaklığı seviyor
Bu günlerde su sümbüllerinin hiç olmazsa bir kökünü eve alın geçe 17 derece olmaya başladı. Gübreleme istemez .Balonçuklar kararmaya başlıyaçak ve döküleçek. Bitki 6 aylık bir dinlenmeye geçiyor Yeniden mart ayında canlanacak Bu yaz bize verdiği güzellikler için teşekkürler ve iyi istirahatlar |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2007
|
Sevgili jezebel seve seve kargoya "peki" diyorum. Ayırma zamanında benide unutmazsanız sevinirim. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-01-2009
|
Su sümbülüne ve güzel çiçeklerine hayran kaldım.Ödemeli kargoyla göndermenizi rica ediyorum.Adresimi özelden gönderiyorum.Saygılar. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar burası bilgi başlığı , dağıtım için ayrı başlık açarsam oraya başvurursunuz . Su geçirmeyen kap bulamıyorum . Bitki de baya buyük 30-35 çapında vidalı kapaklı plastik kap lazım . Kargo da sulu bitki taşımak istemiyor , yani zor durum... |
|
|
|
![]() |
|
|