![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Sn. Jezebel, umarım mavi nilüferleri çimlendirmeyi başarırsınız bana da geçenlerde sağolsun zengarden hediye olarak tropikal nilüfer gönderdi havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum çimlendirmeye almak için artık kim başarırsa diğeriyle paylaşır ne dersiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Nilüfer
Alıntı:
![]() Benimkilerde bir kıpırtı yok , bazen iki ayda çimleniyorlarmış . eBay'a bakıyorum , yumru mu alsam diyorum , çok da ucuzmuş ... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
saygılar, |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Nilüferlerim
![]() Bakın bu gün , görünce dayanamadım , 100 tohum aldım 4 farklı nilüfer tohumunun karışımı . ![]() Renkler de çok güzel . Posta ücreti dahil 6 lira 50 kuruşa mal oldu . Komik değil mi ? Düzenleyen Jezebel : 14-05-2010 saat 21:41 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzeller jezebel. Çimlenme oranı nasıl acaba? Ya yüz tohum da çimlenirse ? ![]() Nilüferleri ben de çok seviyorum. Küçük bir havuzu bile göze alıyorum. Ama havuz yapmak çok detaylı bir iş herhalde. Bir türlü cesaret edemiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2010
|
Alıntı:
Bahsettiğin küvette yetiştirme işini biraz açabilir misin lütfen? Su nasıl olacak v.s. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2010
|
Alıntı:
Bu küvette nilüfer yetiştirme konusunda biraz açıklama yapabilir misin lütfen? Nasıl olacağını merak ettim de. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
nilüfer |
|
|