![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2008
|
Arkadaşlar, Nilüferler hakkında sayenizde birçok bilgi edindim ve sizlerden aldığım cesaretle Şubat ayında eminönünden soğan olarak aldığım Nilüferler uzun bir yolculuktan sonra Ankaradaki kovaya kavuştu. Soğanları aldığımda yaprak vereceğine dahi ihtimal vermiyordum ama yaklaşık 10 tane yaprak verdi.Şimdi yeni yerine olan Manavgattaki havuzuna doğru yola çıkacak ve çiçek açması heyecanla beklenecek. Bu arada sizlere birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Havuzu kurduğumda topraktan yüksek seviyede tutmamı önermişlerdi. Bu öneriye uydum ama doğrumu yaptım yanlışmı, bilemiyorum. Nilüferler şu an kovada duruyor bunu olduğu gibi havuzamı yerleştireyim? Havuz havada kalınca oluşan çirkinliği taşlar ve bitkilerle kapayayım diyorum.Başka öneriniz olursa lütfen yazınız. Havuz ,sokak hayvanları için bir tehlike veya nilüferlere hayvanların bir tehlike olurmu? Olursa estetiği bozmadan ne gibi önlemler almamızı önerirsiniz? Nilüfer dışında su bitkisi olarak ne almamı önerirsiniz. Havuza balıkta atmayı düşünüyorum ama etrafta bir sürü kedi olduğundan buda beni düşündürüyor. Çözüm ne olabilir. İlginize şimdiden teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
nilüfer |
|
|