![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2022
|
Bu da bizim incir, geç olan bi çeşitmiş. Daha yeni olgunlaşmaya başlayanlarda var içi geçenlerde. Bir kaç Farklı çeşit daha var ama diğerleri kuraklıktan daha küçük incirler yaparken bu ağaç hep daha büyük incirler yapıyor. İncir yemediğim için tadını bilmiyorum 😃 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2022
|
Göz kısmından kastınız, incirin tabanıysa sanki kapalıydı diye hatırlıyorum ama bi sonraki gidişimde kontrol ederim. Diğer ağaçlarında meyvelerini yan yana koyup içini-dışını karşılaştırmalı olarak fotoğraflarım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Alt üst karıştı en iyisi resim koymak. Göz kapalı olunca incir hastalık ve zararlılara daha dirençli oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Tanıtıma devam. Bu incirin de maalesef bir adı yok. Satın alırken siyah yediveren demişlerdi. Bu incirin iki ürünü oluyor. İlk ürünün resmini daha önce paylaşmıştım. Hava yağışlı olursa ağzında açılma oluyor. Bu yıl henüz buralarda yağmur yağmadığı için incirler iyi durumda. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Ortadakiler Bursa karası. Sağdaki iri yeşil tabak inciri. Soldaki sarı-yeşil aydın inciri.Tabak inciri yeni yeni olmaya başladı. Diğerleri kadar kaliteli değil belki ama uzun süre verimde kalıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2017
|
Son incirler
29.10.2023 tarihinde son tadımlarımızı yaptık. Diyarbakır''in bardak inciri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnciri yememekle çok şey kaçırıyorsunuz. Size tadına da bakmanızı tavsiye ederim. Bazı incirlerin tadı mükemmel oluyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|