![]() |
Ne güzel açmış maşallah, kokuyor mu Arzu Hanım? Benimkiler aylardır aynı boydalar gelişmeleri durdu, ne ölüyorlar ne diriliyorlar. Nasıl bir yerde bakıyorsunuz Arzu Hanım?
Sevgiler ;) |
3 Eklenti(ler)
Sayın Ninina84'den aldığım zpçıktıların resmini ekliyorum. Ben Vişne ağacının gölgesine direk toprağa ekmiştim. Yaklaşık bir aydır ara ara ççek veriyorlar.
Eklenti 97259 Eklenti 97260 Eklenti 97261 |
Benim zıpçıktılar yemyeşil ama zar zor iki tanecik açtı:( Beyaz ve pembe karışık, pembeler hiç açmadı..
Acaba bu bitkinin soğanları da kışın soğuklama istiyorlar mı? |
Evet Nariel; soğuklama ihtiyaçları var.
Ben kışın içeri almıyorum. topraktan da çıkarmana gerek yok. baharda yeniden çoğalarak sana merhaba diyeceğinden kuşkun olmasın. |
arkadaşlar elinde fazla zıpçıktı soğanı olan varmı
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz ve sarı zıpçıktılar maalesef çiçek vermediler. Artık pembelerle idare edeceğim:)
|
Zıpçıktının sarısı da var mı:confused: Beyaz ve pembeyi biliyorum ama sarısını hiç görmemiştim.
|
Sn ninina84 bir ara yurt dışından soğanlarını getirtmişti. Mercan rengi de mevcut.
|
Alıntı:
Bu arada beyaz zıpçıktımda tohum oluştu ve kapsül kurudu, içinden tohumları çıkardım. Bir kısmı olduğu yerde çimlenmişti:eek: Hemen toprağa ektim, bakalım ne olacak.. |
Alıntı:
Balkonun dış tarafında duruyor. Sulamanın dışında hiç bir şey yapmıyorum. Benimkilerde de hala bir çok fazla bir gelişme yok. |
1 Eklenti(ler)
|
Evet İklimsiz.
Beyazlar bu mevsimde açıyor galiba, benimkiler de açmaya başladı. |
Benim pembeler de açmaya devam ediyor.
|
evet ,benim beyaz zıpçıktılar bir aydır açıyor
|
sevgili maki01,
zıpçıktı, her mevsim dikilebilir.bu ay dikerseniz kışın çoğalır ve yerini doldurur.dikerken soğan saçaklarının altından az bir şey ve üst yapraklarınıda beş cm kala kesin..böyle dikince çabuk toparlanıyor.yalnız gölgeyi sevmiyor,belki çiçeğini bile görebilirsiniz.toprağını nemli tutmayı unutmayın. |
Sayın iklimsiz evet benim pembe ve beyaz var ikiside şuanda açıyor
|
Benim beyazlar da 1 aydır tek tük açıyor.
|
1 Eklenti(ler)
|
bende de beyazı mevcut. cok seviyorum bu çiçeği.
|
Çok çok güzeller Ferda Hanım.
|
Ay herkesinki açmış benimkiler ne bekliyor anlamadım?
|
Benim pembe de 1 zıpladı ve öylece kaldı. Sürekli yeni yaprak veriyor. Açma ihtimali var mı sizce?
|
Bu sene sarı zıpçıktılardan hiç açan olmadı değil mi?
|
2 Eklenti(ler)
Beyaz zıpçıktım açtı. Sarı zıpçıktım da açmak üzere. :)
|
Ne kadar güzel:) Benim pembe çoğala çoğala iki saksı oldu. Beyaz ve sarı zıpçıktım yok:(.
|
Geçen sene pespembe olan zıpçıktım bu sene rengini daha koyultmuş olarak, nerdeyse bordoya yakın çıktı karşıma, çok şaşırdım, farklı bir tozlaşma olmuş galiba.
|
Benim sarımda bugün şaşırtma yapıp açmış :D
|
Benim sarı 2 yıldır bende ilk kez açacak çok merak ediyorum doğrusu.
|
sarının fotolarınıda yayınlarsanız sevinirim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025