![]() |
Benim zıpçıktılarım hala toprak altında yaprak bile vermediler. Soğanların sağlam olduğunu biliyorum, havalar geç ısındı herhalde artık çıkarlar.
|
Sn nariçi, bence zıpçıktının yerini değiştirmeyin şimdilik. Çiçek ve yapraklanmalarına az bir zaman kaldı. Sezon sonunda söküp dilediğiniz yere almanız daha uygun olur.
|
Benim zıpçıktılarda da hiç hareket yok, 5 ay önce geldiği gibiler. İki yapraklı olarak herhalde hallerinden memnunlar.
|
Mutlu Beyden ocak ayında aldığım zıpçıktılar ha açtı ah açacak derken uzun bi bekleyişten sonra nihayet tomurcuğun ardından açtı.Burda yayınlamak istedim.Beklemeye değdi harika görüntüleri var...12 taneden 3 tanesi açtı bi tanesi de yarın açar galiba..Diğerlerini bekliyorum...
|
1 Eklenti(ler)
Tohumdan sanırım 1.5-2 yıl önce ektiğim zıpçıktılar. Henüz çiçek açacak olgunlukta değiller. Hiç bakım yapmadım, sadece bu sene saksısını büyüttüm, gelişmeleri biraz geri kaldı ama seneye açabileceklerini düşünüyorum.
|
Zıpçıktı istiyorum istiyorum istiyorum sevgiler
|
Sevgili Serkan, gittigiyor.com da Zengarden adlı üye hem pembe hem de beyaz Zıpçıktı soğanı satışa sunmuş ;)
|
Evet , Zengarden 'in kendi sitesinde de şu an satışta hem pembe hem de beyaz var. 5 'li paketler halinde ve fiyatı 5,90 TL. http://www.zengardentr.com Bilginize ;)
|
İnternetten satın almayı sevmiyorum. İstanbulda satış yapan bir yer varsa bilgilenmek isterim.
|
Bauhouse da görmüştüm ama kalıp kalmadığını bilmiyorum Serkan Bey ;)
|
Bauhausta yoktu baktım.
|
Valla ben ilgili siteden alışveriş yaptım güvenilir bir satıcı, tercih sizin ;)
|
İlginize teşekkür ederim ben yinede tercih etmeyeceğim. siteye kesinlikle lafım yok.
|
2 Eklenti(ler)
İlk zıpçıktım açtım :D
|
Erken davranmış seninki bettycim, benimkiler temmuz ortasından önce çiçek göstermiyor :)
|
1 Eklenti(ler)
Şehirden şehire fark bu olsa gerek...:)))
|
Artık benimde zıpçıktılarımk var beyaz pembe sayın sevim k. gönderdi önce ptt bekledim gelmedi. sonrada kargoyla gönderdi. ama bir baktım bugün postacı kapıyı çaldı birde ne göreyim umudumu yitirdiğim soğanlarda kapıda sabah sabah zıpzıp zıpladım. allah razı olsun sevim öğretmenimden.
|
1 Eklenti(ler)
Tropiksera' dan evvelki sene aldığım tek zıpçıktı bu yıl 10-15 yumru oldu herhalde. Her defasında 6-7 tane birden zıplıyor:)
|
Tohumdan Zıpçıktı
2 Eklenti(ler)
Yaklaşık 1,5 yıl önce diktiğim zıpçıktı tohumları, soğan oluşturmaya başlamış.
Pet bardakta olduğu için fazla gelişememiş durumdalar. Eklenti 241237 Eklenti 241238 Ancak şu an Mersin'deler ve pet bardaktan kurtulmuş durumdalar. |
Ellerinize sağlık skaraca, tohumun ne kadar sürede soğan oluşturacağını sayenizde öğrenmiş oldum. Teşekkürler :)
|
Benimkiler :)
2 Eklenti(ler)
Renkli ve tek tabanca açmış beyaz zıpçıktılarım :)
|
Sevgili Dudi beyaz zıpçıktılar harika görünüyor...
|
Teşekkür ederim periş :)
|
2 Eklenti(ler)
anaannemden kalan zıpçıktı soğanlarını üretmek için yavrularından ayırmıştım.sabaha karşı yağmur da yağınca zıplayıverdiler bizim için
|
evet yağmuru çok seviyorlar
|
Arkadaşlar sarı zıpçıktı arıyorum.tohum da olur.
|
Alıntı:
ne zaman yapmalıyım bunu? Şimdiden teşekkürler.Kolay gelsin. |
Alıntı:
|
Sayın Halil solak mailiniz gelmedi.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025