![]() |
Ben geçen sene tohumdan ekmiştim evet çiçek veriyor. Herhangi bir sıkıntı olmuyor.
|
1 Eklenti(ler)
Gerçek yapraklarımızı verdik :)
|
merhaba, izmit’te havalar 1-2 haftadır ılık gittiği için asya laleden aldığım dahlia yumrularını dün bahçeye diktim, iyice de suladım. Ama haftasonu tekrar kış soğukları olucak dediler haberlerde, bir zarar görürmü yumrular?
|
Alıntı:
sanırım bi kaç derece eksi de dokunmaz. uzun sürmeyeceği için... kısaca kesinlikle bişey olmaz. (sanırım:p) |
1 Eklenti(ler)
Sezonun ilkleri...
|
Kipa - Migros lara güzel ve bol soğanlı çiçekler gelmiş, bulunduğunuz yerde varsa kaçırmayın. Dahliyalar da var, 4.5 tl.
|
Onlardan 3 renginden ben de aldım yumruları diktim ama daha kıpırtı yok... merakla çıkmalarını bekliyorum, renkleri çok güzeller ve iri cins.
|
2 Eklenti(ler)
mart ayında diktiğim dahlia yumruları uç vermeye başladı, günaşırı suluyorum, bol güneşli güney cephedeler.
|
1 Eklenti(ler)
Art nouveau gallery dahlia...
|
Sn.wakan.tebrikler,tohumdan yetiştirdikleriniz sanırım.Çok güzel görünüyorlar.Ben yumru olarak diktim.Yapraklarını çıkardı.Merakla büyüyüp çiçek açmasını bekliyorum.Kolay gelsin.
|
1 Eklenti(ler)
Bir arkadaşım hediye etmişti hızlı bir şekilde çiçeklendi. balkonumun gözdesidir kendileri
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
dahliaların yapraklarını bişeyler yiyor, ne yapmak lazım
|
Temizlik bahanesiyle hafta arası yazlığıma kavuştum. Yıldız çiçeğim de beni bekliyormuş...
IMG_20180524_101840.jpg |
Sadece sarım ve morum vardı, aradan bu alacalı çıkan beni benden aldı...
Eklenti 674793 |
Beş dakika 'beğen' tuşunu aradım.
|
Alıntı:
|
Çok güzeller Maşallah. Bu Yıldızlar insana sürpriz yapmayı çok seviyorlar benim rahmetli full sarı katmerli yıldızım güneşi çok fazla görünce turuncu ve bazen koyu kırmızı açıyordu ne kadar güneş o kadar renk :D
|
2 Eklenti(ler)
Mart ayında dayımın bahçesine dktiğim yıldızlar 2 metreye yakın boylanınca geçtiğimiz ay budanmışlardı.Budamadan sonra yine hızlı büyümeye devam ediyorlar.
Budanmayan bir kök ise çok güzel çiçeklenmiş. |
1 Eklenti(ler)
Bu yıl nedense yıldız çiçeklerimi kıştan istediğim gibi çıkartamadım. Çok az çiçek kaldı. Bunu da küçük bir saksı içine dikmiştim. Muhtemel dışarıya kök atmış. İki tane çok güzel çiçek verdi.
Eklenti 681818 |
iri çiçekli dahlialar ile içimiz ısınsın
5 Eklenti(ler)
|
ısınmaya devam
4 Eklenti(ler)
|
devam
5 Eklenti(ler)
|
devam devam
3 Eklenti(ler)
|
devam ediyoruz
5 Eklenti(ler)
|
devam ediyoruz 2
5 Eklenti(ler)
|
sonuncu
1 Eklenti(ler)
|
Hepsi çok güzeller,fotograflar için tesekkurler...
|
dünkü kaldığımız yerden dahlia
5 Eklenti(ler)
|
devam
5 Eklenti(ler)
|
devam devam
5 Eklenti(ler)
|
geliyor
1 Eklenti(ler)
|
Merhabalar muhakkak yukarda bir yerlerde yazılıdır ama vaktim yok ben de dahlia soğanı satın almak istiyorum önerdiğiniz bir internet sitesi var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
Dahlia
Alıntı:
Kalın sağlıcakla |
Alıntı:
|
Oylemi, o zaman mahrum kalicaz bu güzel çiçekten desenize cok üzüldüm. Teşekkür ederim TCM cevap için.
|
Merhaba, soğanları nereden temin edebiliriz.
|
ASYA LALE internetten yaz çiçekleri başlığı altında satış yapıyor ama daha erken...
|
sayın aceminaz söylediğiniz dahlia ufak çiçekli
ayrıca öğlene kadar olan güneş yetişmesine yeterlidir sadece boyu biraz uzun olur |
[QUOTE=dah-lia;1558334]sayın aceminaz söylediğiniz dahlia ufak çiçekli
ayrıca öğlene kadar olan güneş yetişmesine yeterlidir sadece boyu biraz uzun olur[/QUOTE En iyisi bir tane alıp deneyeyim ben bu güzellikten mahrum kalmak istemiyorum, boyu uzun olursa desteklerim yeter ki açsın. Teşekkür ederim |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025