![]() |
Alıntı:
|
İyi günler benim lale soğanlarım vardı aralık ayında dikmişti m yaprak çıkardı ama birden sarardı söndü sorun ne olabilir
|
Alıntı:
Bu yıl Kasım ayı sonunda lale soğanlarından tekrar dikmek isterseniz,su tutmayan yapıdaki kumlu süzek bahçe topraklarını tercih edin. Toprak yerine torfta kullanabilirsiniz.Ancak bazı torflar aşırı su tutarak soğanların çürümelerine neden olabiliyor.Torf kullanılacağı zaman derin saksılar yerine daha çabuk kuruyan sığ saksıları tercih etmek gerekir.Selamlar... |
Bugün ailece Konya'nın İsmil ilçesindeki Asya Lale'nin tarlalarını gezmeye gittik.
Muhteşem güzellikteki laleleri elimden geldiğince görüntülemeye çalıştım.Sıra çektiğim fotoğrafları sizlerle paylaşmaya geldi. |
5 Eklenti(ler)
Sarı lale tarlası ile başlıyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Lale'lerin yakın plan çekimleri...
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Karışık renkli lale tarlası...
Lale'lerin güzelliklerini fotoğraflarla paylaşabilmek öyle çok kolay değil.Hele rüzgarlı bir havada birde amatör olarak fotoğraf çekmek biraz sıkıntılı olabiliyor. Çok büyük bir alanda yüzbinlerce lale arasında hangi birinin nasıl fotoğrafını çekeceğimi şaşırdım kaldım. Kesinlikle tarlaların gezilip görülmesi,emeği geçen herkese binlerce kere teşekkür etmek gerekiyor. Ülkemizde böyle muhteşem lalelerin Konya'mızın ovalarında,Asya Lale firması tarafından yetiştirildiğini yakından görebilmek beni çok mutlu etti. Son olarak şunu söyleyebilirim.Ben ve ailem için rüya gibi bir gündü... |
5 Eklenti(ler)
Lalelere devam🌷
|
5 Eklenti(ler)
Lale tarlalarında çok sayıda fotoğraf çektim.Hepsini yavaş yavaş paylaşıyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Dumlupınar sarı lale tarlasında...
|
5 Eklenti(ler)
Laleler...
|
5 Eklenti(ler)
Lalelerin devamı...
|
5 Eklenti(ler)
#lale
|
5 Eklenti(ler)
Lale'lerin renklerini daha net görebilmeniz için yakın plandan çok fotoğraf çektim.
|
5 Eklenti(ler)
Devamı..
|
5 Eklenti(ler)
Devamı....
|
5 Eklenti(ler)
Laleye devam
|
5 Eklenti(ler)
Laleye devam...
|
1 Eklenti(ler)
Devam...
|
4 Eklenti(ler)
Devamı...
|
4 Eklenti(ler)
Devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Asya Lale'nin üretim tarlalarından çektiğimiz fotoğrafları paylaşmaya devam ediyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Lalelere devam
|
5 Eklenti(ler)
Lalelere devam...
|
Soğanlara baktım sağlam ama yaprakları büyüdü tam filizlendi soldu sarardı
Alıntı:
|
O zaman soğanları Kasım sonu tekrar dikin.
|
Tamam sağolun
|
5 Eklenti(ler)
Hazreti Mevlânâ'nın türbesinin bahçesinde açan laleler...
|
5 Eklenti(ler)
Türbe bahçesinden lalelere devam ...
|
5 Eklenti(ler)
Asya lale tarlalarından son fotoğraflar...
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
Oyy :(sarı ve mor laleleri görünce aglayasim geldi, ne güzel renkler oyle:( çok güzel bı yer çok, bunlar işçi alımı yapıyor mu bilgin var mı abicim, en son bir seraya işçi olarak girecegim:( Başka kurtarmayacak.:D
|
Alıntı:
Çumra merkezden,Asya Lalenin İsmil'deki tarlalarına 1 saatte ulaştık.Tarlaların son ziyaret gününe yetiştik.10 gün önce daha güzelmiş. Güzel ülkemizde harika güzelliklerin içinde,rahat rahat tarlaları dolaşma imkanını bizlere sunanlar sağolsunlar...Selamlar... |
Lale satışı var mı sizde
|
Sayın Dumlupınar..Gözlerimiz bayram etti resmen...Evn bahçesindeki lalerim solda sıfır kaldı...ama olsun..Maşallah yani..Yazacak kelime bulamadım...
|
Alıntı:
Bahsettiğiniz torf sphagnum torfu mu? Yoksa çiçekçilerde satılan poşet torflar mı? |
Alıntı:
|
Lale, Sümbül ve Nergis soğanları...
Son soğanları yakalayın. . https://cicektohumlari.com.tr/urun-k...anli-bitkiler/ . |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025