![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Hanndan, Geçen yıl Mart ayında diktiğim yumrular 10 Nisan gibi çimlendiler. Aşağıdaki linkte çimlenme başlangıcını görebilirsiniz. Biraz gecikseler de çok çabuk büyüyorlar. Haziran ortasında ilk çiçekleri görürsünüz. Yeniden kış gelene kadar da çiçekleri bitmez. http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=392 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2008
|
arkadaşlar yumruların çimlenme, patlama süreleri biraz yumrunun sağlıklı ve güçlü olmasına birazda havaların yani toprağın ısınmasıyla alakalı ben daha kayseride dikmedim 18 nisandan sonra dikmeye başlayacağım. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayin Dah-lia,Mart 29 da ektigim Dhalia lardan hic ses yok.Bulundugum bolgede Nisan sakasi gibi 15 de kar da yagdi,bu arada yagsli da geciyor mevsim. Cok sulu olmasi etki etmis olabilirmi? Yoksa benim yersiz bir endisem mi? Aldigim Dhalia lar cok saglikli olarak,10 cm yazildigi gibi ektim. Simdiden vereceginiz cevap icin tesekkur ediyorum.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2008
|
sayın sarıgöz iyi günler dilerim havanın yağışlı ve soğuk olması artı derin dikmeniz ve toprağın geçirgenliğin az olması etkiler. geçirgenlik azsa havada soğuk gittiğinden uyanamaz ve çürüme yapabilir.dikimini yaparken yumruyu toprağa koyduktan sonra 2 parmak kalınlığı toprak yeter. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| dahlia, geliştirilmesi, üretimi, yıldız çiçeği |
|
|