![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Daha öncede bir başlıkta mesajlarım silinmiş bende herkes gibi nezaket kurallarına uyarak yazıyorum neden böyle oluyor burda bir iki arkadaş var siteyi benimsemişler aralarına almadıkları gibi cevap tenezzülündede bulunmuyorlar bir diğeride mesajlarımı sildiriyor diğer arkadaşları tenzih ediyorum ve bana bu saygısızlığı yapanlarıda kınıyorum.Sizede saygısızlık yapıldığını düşünüyorum burada kimsenin kimseye böyle davranışlarda bulunmaya hakkı yok mesajlar illaki silinecekse bilgilendirilsin bilgi verilmeksizin siliniyorsa bunda bir art niyet söz konusudur.Kaldıki benim yazıların benzerini yazan arkadaşların mesajları silinmemiş benimkilerde arkadaşlarınkide tohum veya çiçek yumrusu istediğimiz yazılardı benimkilerde ne yanlış bulundu bazılarında tohum istediğim kişinin yazısını alıntı yapmıştım.Üyeler arasında ayrımcılık yapılıyorsa bölüm yöneticileri bunların ricası ile mesaj silecek kadar alçalıyorsa benide üyelikten silsinler buradaki dürüst kişileri tenzih ediyorum ve diğer seviyesi düşük kişilerle kendimi daha fazla yormak istemiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
dahlia, geliştirilmesi, üretimi, yıldız çiçeği |
|
|