![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Yani olayın prosüdürü şöyle: Bitkiler tam çiçekte iken (ağustos civarı) SEÇİLİP-Sökülür, ( seçme: çiçeğin karekteristik özelliklerini gösteren sağlıklı bitkiler) dıştan 2-3 sıra pulları alınır, torf,perlit, vs. içinde Ağustos-eylül-ekim 18-20 oC da tutulur, her pul 2-4 yavru soğancık yapar, yavrulamış pullar sonbaharda (kasım-aralık) açıktaki yastıklarına dikilirler, Nisanda yaprak ve saürgün çıkarır ve yaz boyu geliştirilir. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili kursan geç kaldığımı biliyorum, unutmuşum bunları, ekmekten başka yapılacak bir şey yoktu, ![]() Alıntı:
Sevgili kgursan affınıza sığınarak bende bir şeyler ekliyeyim, soğanı için yetiştiriciliğini yapanlar, ki, biri ben, soğan irileşmesi satış boyuna gelmesi için çiçekleri açmadan daha tomurcuktayken keseriz, şayet kesilmezse soğan irileşmez, topladığı besini çiçeğe harçar ve soğan küçük kalır. Söküm: Çiçekler bittikten 15-20 gün sonra saplar alınır hafif bir su verilir ve söküm yapılıp seçme boylama işlemi yapılır, anaç sağlıklı soğanların dış kart pulları alınır, pulları alınan anaç soğanlar satışa sunulmaz tekrar ekilir. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2011
|
Sevgili lilium severler, bende sizin gözlerinizine lilium banyosu yaptırmak istedim. http://www.youtube.com/watch?v=VPc7AyvU0KI |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
koklayın koklayın mis gibi lily kokusunu. taa ciğerlerinize kadar çekin. Böyle cümbüşü bulamazsınız. Joes Lily Flower Garden 2009 - YouTube |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Kamil Bey belki sizin burnunuz koku almıyordur? Bana taa oradan kokusu geldi inan ki!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|