![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-09-2015
|
yok bu sene çiçek göremeyeceğim herhalde bundan... kimini kuş söküp çıkardı tekrar diktim sarardı. kimi rüzgardan yaprakları yan yattı kimi hala yeşil kimi sarardı... seneye kalırmı ondanda emin değilim... soğanları da biraz yüzeysel dikmişim sanırım. sağlık olsun. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-08-2014
|
Alıntı:
Yaprakları şu günlerde kurumuştur.Soğanları ya yerinde bırakın ya da söküp Eylül ortasında soğan boyunun üç dört katı derine dikin. Sparaxislerin ülkemizde frezyalar gibi sonbaharda dikilmesi gerekiyor.Dondurucu soğuklardan korumaya çok özen göstermelisiniz.SELAMLAR... Düzenleyen Dumlupınar : 12-06-2017 saat 01:23 Neden: imla hatası |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-09-2015
|
Alıntı:
frezya gibi üst üste soğan yapmış bazıları...soğanlar sağlam gibiydi dikerken şuan nasıllar tam emin değilim...kök felan çoğunun muhtemelen çürümüştü bazıları da tek bir kök yapmış. hiç anlamadım öyle diktim bıraktım.zaman gösterecek artık... pek kolay bir soğanlı değilmiş. biraz nazlı. kimi soğanlar filiz verip kaldı kimi soğanlar hiç yaprak çıkarmadı kimi soğanlar sarardı....en azından soğanlar çürümemiş. yani umarım.... |
|
|
|
|
![]() |
|
|