agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   SIK SORULAN SORULAR / FORUM KULLANMA KILAVUZU (https://www.agaclar.net/forum/sik-sorulan-sorular-forum-kullanma-kilavuzu/)
-   -   Sosyal Gruplar hakkında (https://www.agaclar.net/forum/sik-sorulan-sorular-forum-kullanma-kilavuzu/9399.htm)

malina-x 20-03-2009 13:25

organik

Grup silinmiştir, forum içeriğine uygun olduğu için, forumda yazışılması gereken konularda grup açılamaz.

malina 27-04-2009 11:09

yasar aka
tarafından açılmış
Ş
isimli, mesaj yazılmamış grup silinmiştir

malina 27-04-2009 11:10

AYFER YILMAZ
tarafından açılmış
Doğa
isimli grup silinmiştir.

Sosyal Grup oluşturma kurallarını okumayı unutmayın

malina 26-05-2009 10:50

Sosyal grup ayarlarında değişiklik yaptık.

Bir kaç arkadaş, bu gruba tıklayıp, yazıları okuyup okuyamadığını haber verebilir mi?

huzunperest 26-05-2009 11:41

Grup açıklaması ve grup üyeleri görünüyor. Davetli grup olduğu için içerik görünmüyor tabi ki

tugo 26-05-2009 11:48

Aynı şekilde. Ayrıca kayıtlı olduğum gurubumda (FB) bir sorun olmadı.

Cumhur Tonba 26-05-2009 14:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina (Mesaj 430591)
Sosyal grup ayarlarında değişiklik yaptık.

Bir kaç arkadaş, bu gruba tıklayıp, yazıları okuyup okuyamadığını haber verebilir mi?

Bir ara bayağı zorlanmıştık. Şu anki drumu çok rahat.Mesajlar okunabiliyor ve kullanımı kolay.

Utku 26-05-2009 17:19

Verdiğiniz linki tıkladığımda, grup üyelerini görebiliyorum ama içeriği göremiyorum.

"Bu grubun içeriğini görebilmek için, gruba üye olmanız gerekiyor."

uyarısı var.

ilker_eroglu 27-08-2009 23:47

Sosyal gruplarda açmış olduğumuz konulara ve cevaplara resim eklemek.

Merhabalar.

Foruma yazdığımız mesajlara resim ekleyebiliyoruz.Bu işlemi Sosyal gruplardaki yazılan mesajlarda ve yanıtlarda gerçekleştirebilirmiyiz yapılabilirse nasıl yapıldığını örnekle anlatabilirmisiniz.

Saygılarımla

İlker EROĞLU

malina 28-08-2009 09:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ilker_eroglu (Mesaj 487784)
Foruma yazdığımız mesajlara resim ekleyebiliyoruz. Bu işlemi Sosyal gruplardaki yazılan mesajlarda ve yanıtlarda gerçekleştirebilir miyiz, yapılabilirse nasıl yapıldığını örnekle anlatabilir misiniz?

Sosyal Gruplar hakkında

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina (Mesaj 329518)
Sosyal gruplara fotoğraf eklemek için, forumun Albüm özelliğinin açık olması gerekir. Bunu kapattım. Çünkü, sosyal grup mesajlarına fotoğraf ekleme amacının dışında, kişisel albümler oluşturmak için kullanılmaya başlanmıştı.

Mesela çiçeklerini burada sergiliyorlardı... Oysa bu iş için ayrılmış galerimiz var.
Bitkilerin iki ayrı ayrı alanda (galeride ve albümlerde) yer alması gereksiz kargaşaya neden olacaktı.

http://www.agaclar.net/forum/images/...nsertimage.gif Bu ikonu kullanarak, (başka yere yüklediğiniz) fotoğrafın adresini yazabilirsiniz.

ilker_eroglu 22-09-2009 00:30

Merhabalar,

Grup reklamı yapılabilir mi acaba başlık ve gruplarda.

malina-x 24-09-2009 11:31

Nasıl bir reklam anlayamadım. Bir grubun reklamını, başka bir grupta yapmak hoş olmaz, tanıdığınız birini grubunuza çağırmak istiyorsanız özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

ilker_eroglu 25-09-2009 01:27

Teşekkür ederim.

Emre Kuzu 28-09-2009 18:28

Merhaba
Ben grub açtım yanlız grubumumu temsilen bir foto yukleyemedım nasıl yuklenıyor

malina-x 29-09-2009 09:26

Grup simgelerini yöneticiler yükleyebiliyor, aslında grup yöneticilerine yükleme izni verili ama sanırım başka bir ayardan etkileniyor, bulamadım.

malina 29-09-2009 10:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Kalyon (Mesaj 502929)
Merhaba
Ben grub açtım yanlız grubumumu temsilen bir foto yukleyemedım nasıl yuklenıyor

Grup resmi olmayan sosyal üyelik yok. Sorunuzu sorarken grup adını da yazmanız daha iyi olurdu.

malina 29-09-2009 10:21

Grup açan arkadaşlar, grup açma bölümünün altındaki bölümü pek okumuyor sanırım...

Yeni Grup Oluştur
Sosyal Grup oluşturma kurallarını okumayı unutmayın

En çok uyulmayanlar ilk iki kural... Bu grupları doğal olarak siliyoruz...

Emre Kuzu 29-09-2009 12:35

Prison break (Aksiyon - Drama - Gerilim) bu grubu açtım aslında tekrar açtım ilk açtığımda silinmiş olmalı bugün tekrar açtım içinede 2 tane konu yazdım

Kurallara göz gezdirdim bi eksiğimin olduğunu gördüm oda konu açmamam bugün grbumu tekrar açtığımda bu eksiği giderdim

serdarulusoy 03-10-2009 23:57

sosyal gruplarada fotoğraf eklesek ne guzel olur .. grupla alakalı mesela....

Emre Kuzu 04-10-2009 20:22

Bir grup açan 2. bir grubuda açabiliyormu?

malina 04-10-2009 20:32

Grup açma kuralları arasında, grup açma sayısı yok :)

Sosyal Grup oluşturma kuralları

Emre Kuzu 04-10-2009 20:50

Kurallara göz gezdirdim evet yok ama emin olamadım sormak istedim.
Teşekkürler

malina-x 09-11-2009 12:47

"tohum paylaşımı" grubu silindi. bakınız.

oppss! 23-03-2010 17:38

Bende bayağıdır oldu Madonna Hayranları grubunu açtım, pek ilgi çekmedi galiba, tekrar gücelleyip yeni konular açmayı düşünüyorum...
Bende bu bölüm forumların arasına yeleştirilmeli, böylelikle daha dikkat çekebilir...

cem sanyeli 07-02-2012 19:03

ben hala anlayamadım sosyal gurublardan olarak kabul edilen ( kediciler grb, köpekçiler grb ) sosyal guruplardan oluyorda neden kuş ve çeşitlerini ,yetiştirenler , sevenler sosyal guruplardan kabul edilmiyor yoksa burda çifte standartmı uygulanıyor... yoksa ben neden yanlışlık yapıyorum bunu bana izah edermisiniz. burada benim her hangi bir kasitim yok her hangi bir şahsa veya kuruluşa lütfen bana izah edin .. lütfen neden siliniyor.kural her yerede eşit uygulanırsa hoş olur değilmi...

malina-x 08-02-2012 08:30

Böyle bir grup var, http://www.agaclar.net/forum/groups/...nitologlar.htm
bu grup olduğu için sizinki silinmiş olabilir.

Aynı gruptan mı bahsediyoruz bilmiyorum.

UtkuMun 16-02-2012 08:01

Merhaba, ben ticari oalrak gelecek vadeden ancak ülkemizde veya başka biryerde ticari oalrak üretilmeyen, yaygın olmayan bitkilerin konuşulduğu, tartışıldığı, denendiği ve sonuçların paylaşıldığı davet gerektiren bir grup oluşturmak istiyorum. Teker teker her bitkiyi ayrı başlık altında incelemek zaman açısından problem olduğu için takip etmek zor oluyor, grubu sadece davetlilere açık tutarak giren çıkan&post sayısını az tutabilirim veya search engine optimization konusunda size yardım eder google aramalarında çıkması konusunda sizi destekleyebilirim. Ağaçlar net forumunu 3 gündür okuyorum ve içerikten çok memnunum benimde katkım olsun isterim ancak pratik olması açısından yukarıda belirtilen grup gibi bir grubu en azından denememe müsade ederseniz sevnirim.

GothiCat 28-05-2015 01:43

Sosyal gruplar (en azından benim katıldıklarım) çok sessizleşmiş.Biraz hareket getirmeye çalıştım ama kimse oralı olmadı.Hatta bir yeni grup da açtım ama sanırım o da ölü doğdu.Niye böyle olduk arkadaşlar? Nerelerde herkes? :) Kitap ve müzik önerileriniz için kurduğum gruba bekliyorum :)

Jakin 28-05-2015 07:02

Günaydın.. Kitap ve müzik benim de hayatımda önemli yer tutar. Bu grubu kurmanız iyi olmuş, ben katıldım Sn. GothiCat.. Umarım katılan çok olur, paylaşımlar yeni ufuklar açar..

Cumhur Tonba 28-05-2015 07:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi UtkuMun (Mesaj 912397)
Merhaba, ben ticari oalrak gelecek vadeden ancak ülkemizde veya başka biryerde ticari oalrak üretilmeyen, yaygın olmayan bitkilerin konuşulduğu, tartışıldığı, denendiği ve sonuçların paylaşıldığı davet gerektiren bir grup oluşturmak istiyorum. Teker teker her bitkiyi ayrı başlık altında incelemek zaman açısından problem olduğu için takip etmek zor oluyor, grubu sadece davetlilere açık tutarak giren çıkan&post sayısını az tutabilirim veya search engine optimization konusunda size yardım eder google aramalarında çıkması konusunda sizi destekleyebilirim. Ağaçlar net forumunu 3 gündür okuyorum ve içerikten çok memnunum benimde katkım olsun isterim ancak pratik olması açısından yukarıda belirtilen grup gibi bir grubu en azından denememe müsade ederseniz sevnirim.

Merhaba Sayın UtkuMun,
Ben şahsi düşüncemi belirtmek isterim.
Düşünceniz bence çok güzel. Grup olarak kurduktan sonra, böyle bir başlığı forumda açmanız da güzel olur düşüncesindeyim. ( Tabii ki yönetimin bu konudaki fikrini de öğrenmek lazım)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025