![]() |
Uğraştım uğraştım bir türlü ekleyemedim. İmageShack proğramını kullandım o da olmadı. Offf puffff..!:mad::(:confused:
|
Neler yaptığınızı yazar mısınız?
Foruma yüklemeyi öğrenmeniz gerekiyor :) |
Önce resim çektim. Sonra gelişmiş moda tıklayıp eklenti kısmını tıkladım ve resmi yüklemeye çalıştım olmadı. İmageShack yoluyla denedim o da olmadı. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Yardım çabalarınız için teşekkürler..
|
Alıntı:
Pes etmeyin başarırsınız:) |
Sayın sudenurnur, fotoğraf makinesinde çektiğiniz fotoğrafları masa üstüne aldıktan sonra küçültme yapıyor musunuz?
Ben 450x600 olarak küçülterek foruma yüklüyorum. İmageShack'ı kullanmayın, daha evvel ben de kullanıyordum ama bir müddet sonra İmageShack dan yüklediğim fotoğrafların yerine kocaman kurbağa fotoğrafları görünce şok oldum. Hemen hepsini değiştirip foruma yükledim. |
Teşekkür ederim sayın mandalinci ve sayın güler, anlatımlarınızı gözden geçirip başarılı olana dek tekrar tekrar deneyeceğim. Saygılar..
|
Sevgili sudenurnur,
Başarmışsınız, tebrikler ve resim de gayet güzel çıkmış:) |
Teşekkür ederim sevgili mandalinci. :) Yüklemeyi PIXresixer yardımıyla gerçekleştirmiştim ancak, uzun uzun uğraşmama rağmen bir kaç fotoğraf birden eklemeyi ne yazık ki beceremedim. :(
Resim aralarına yazı yazıp açıklama yapmak söz konusu dahi olmadı. :( :mad: |
:confused::confused:Maviş2´ nin altına küçük resim nasıl yükliyebilirim? Bana yardım edermisiniz?
|
Kullanıcı adımızın altında ki küçük resim avatar oluyor.:) İşte; Avatar yükleme ve avatar kuralları.
|
Ben yeni üyeyim merhabalar (izmirden)
1 senedir fıstık çamı yetiştiriyorum çok zevkli çok yeniyim tecrübeli arkadaşlar bana yazsın lütfen
1 adet palamutum 30 adet minik fıstık çamım var |
Orjinal domat tohumları elime geceçek yakın da elime sitedeki arkadaşlar
herkes bu şekilde bulduğu orjinal tohumları bir havuzda toplasak ve böyle bir hareket başlatsak ne dersiniz |
Foruma fotoğraf nasıl yüklenir? başlıklı bir konudasınız, yazdıklarınız doğru yerde mi?
Ayrıca öneriniz doğrultusunda forumda zaten çalışmalar yapılıyor mu, araştırdınız mı? |
Fotoğraf yüklemek yerine, Facebook, veya internet sitemizin o fotoğrafa ait linkini versek yanlış birşy yapmış olur muyuz?
Böyle tek tek seçip yüklemek çok fazla fotoğraf yüklemek isteyen benim gibi arkadaşların gözünü korkutabiliyor da.. |
Alıntı:
Görünmeyen fotoğraflar ihtimali de bizi korkutuyor... |
Upload of file failed.Dosya yüklemede başarısız oldu. Peki ama neden??? Dendiği gibi yapıtım ama olmadı.Ne yapmalıyım??
|
|
Sayın Emre İlhan,
Fotoğrafların formatı jpeg,boyutları ise 2,55 ile 1,95 MB arasında değişiyor.Dün sorunsuz başka fotoğraflar yüklemiştim.Boyutunu nasıl küçülteceğim acaba?Bu verdiğiniz linkteki program ne işe yarıyor acaba?İş yerinde olduğum için uzun uzadıya okuyamadım :( |
Fotoğraflarınızın boyutu en fazla 70 kb olmalı. Yoksa sistem fotoğraflarınızı kabul etmez.
Linkte verdiğim program; sizin 2,55 - 1,95 mb arasındaki fotoğraflarınızı 70 kb ve altına düşürecek. Başlıkta ayrıntılı bir şekilde anlatılmış zaten. Müsait zamanınızda okursanız, çok kolay olduğunu göreceksiniz:) Merak etmeyin, bir kere yapınca 2. ye çok rahatlıkla yaparsınız:) |
Alıntı:
programı yükledim, verilenleri aynen yaptım ama hala 90 kb larda şimdi napıcam :( |
İlgili başlıkta açıklamayı yaptım. Lütfen bakınız:)
http://www.agaclar.net/forum/fotogra...htm#post988353 |
forumlarda bilgisayar yerine iPAD kullanıyorsak nasıl fotoğraf yükleyeceğiz?
|
Alıntı:
Mobil Cihazlardan Foruma Bağlanmak |
arkadaşlarım günlerdir fotoğraf yükleyeceğim ama boyutlarını hızlı bir biçimde nasıl küçültebilirim? malum bebeğim var! oyüzden pc başında saatlerce kalıp küçültme işlemini yapamıyorum. pratik ve hızlı bir yolu varmı bu işin?
terzi kendi söküğünü dikemezmiş misali. eşim bilgisayarcı ama bana faydası olmuyor :rolleyes: |
Sayın kaktüssevdası, siz o haliyle yükleyin resimleri site otomatik olarak küçültebildiklerini küçültüyor. Çok büyük boyutluları küçültemiyor.
|
Sayın kaktüs sevdası, fotoğrafları siteye yüklerken fotoğraf boyutunun fotoğrafın 70 kb'den büyük olmaması gerekmektedir. Bu boyutta bir fotoğraf, 500-600 piksel genişliğinde, kalitesi iyi bir görünüm verebilmektedir. Fotoğraflarımın dosya boyutunu küçültmeyi bilmiyorum başlığında size yardımcı olacak programlar hakkında bilgi verilmiş. Ayrıca vaktiniz olduğunda sitedeki Fotoğraf başlığını inceleyin lütfen.
Ben fotoğraflarımı 2 ayrı programla düzenleyip foruma yüklüyorum. 1.PIXresizer kullanımı oldukça kolay bir program. Google üzerinden bu programı aratabilirsiniz. 2.Picasa kullanıyorsanız, fotoğrafları picasa üzerinden açın. Dışa Aktar butonuna bastığınızda seçili olan fotoğrafı forum boyutlarında küçültüp istediğiniz klasöre kaydediyor. Ayrıca sağa ya da sola dönük olan fotoğrafları da otomatik olarak düzenlediğinden benim çok işime yarıyor. |
Alıntı:
Arkadasımız cok iyi bir acıklama yapmıs. Dikkate alınmasını rica ederim . |
Alıntı:
Oysa sizin esas şikayetiniz başka değil miydi? Alıntı:
70 kb 650 piksel genişlik civarı bir fotoğrafa denk geliyor. Yani her durumda forumda fotoğraflarınız bu boyutta görünecek... Size göre "belli olmama" sorununu nasıl aşacaksınız? |
selenn ben yeni üyeyim
fotoğraf yüklemek için fotoğraf boyutlarını ırfan viev ile küçülttüm ancak inseart imageye tıkladığımda bir numara mı istiyor anlayamadım yardım edermisiniz |
"Insert image" fonksiyonu, başka bir site ya da başlıktan fotoğraf eklemek için kullanılıyor.
Foruma fotoğraf yükleme ise "Gelişmiş Editöre Geç"tiktan sonra ataş işaretli fonksiyonla yapılıyor. 1. sayfadaki ilk mesajda detay açıklama bulabilirsiniz. |
Bu kadar zor olmamalı. Nerede zorlandınız?
|
Fotoğrafların hepsini aynı ebatta düzenliyorum.
Bazen foruma; aynı mesaj içinde birden çok fotoğraf yüklüyorum. Bazen forma yüklediğim bu (Birden çok yüklediğimde) fotoğrafların enleri farklı çıkıyor. Acaba neden, nerede hata yapıyorum? Bilgi verirseniz memnun olurum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Söz konusu olanlar hep aynı konumda çekilmiştir. Cevabınız için teşekkür ederim. |
Sorunun kaynağını bulabilmemiz için yaptığınız işlemleri daha açık yazmalısınız.
İsterseniz o fotoğrafları tekrar yüklemeyi deneyin. Sonuca birlikte bakalım. Sanırım buradaki gibi bir sorundan bahsediyorsunuz. #168 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yukarıda adresi verilen sayfa 153 ve 159 numaralı mesajdaki fotoğraflardaki aynı mesajdaki iki resmin enleri birbirindenden farklı.Bu fotoğraflarm forma yüklenmeden önce aynı boyutlarad kesilmişti. |
Alıntı:
Önce bir mesaja yüklemek istediğim iki fotğrafı aynı boyutlarda dönüştürdüm.Foruma yükledim.Forumda fotoğraflardan birinin eni diğerinin eninden kısa çıkıyor.Fotoğraflarda görüldüğü gibi.Sanırım anlatabildim. |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 371088 Gördüğünüz gibi ölçüler aynı değil... (İlk rakamlar eni, ikinciler yüksekliği gösteriyor) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025