![]() |
Alıntı:
Gercekten siz mi yaptınız? ;))) |
Önemli bir değişiklik yapmamıştım, sadece karakter set eden bir iki işlev ile oynadım, şimdi geri aldım yaptığım değişiklikleri.
Forum siteleri genelde forum runner kullanıyormuş o da kullanıcılar için 2$ mış. |
Tapatalk, Forum Runner'dan daha çok tercih edilen bir uygulamadır. İkisini de kullandım, Tapatalk daha anlaşılır, kolay ve fonksiyonel olduğundan bunu öneririm.
|
Tapatalk'ı güncelledim, js'sini kaldırmıştım tekrar ekledim. Şu stil ile ilgili yapılanları yüklesem o cihazlar rahat kullanabilir mi?
|
Şu saatler itibarıyla Tapatalk ile bağlanamıyorum... Forum Runner ile de denedim, yok...
|
forum runner kurulu değil, tapatalk için serverda dosya/klasöre izin vermem gerekiyormuş, yardım için teşekkürler.
|
Tapatalk için herşey düzeldi...
|
Selam
İphone dan siteye giris yaptigimizda zorunlu bir uygulama oneriyor. Bu rahatsiz edici. Cancel desekte gitmiyor |
Seçme/kapatma imkanı tanımıyor yani, o zaman kaldırayım.
1,2 aydır güncellenmesi gerekiyordu, yeni yaptım :), halen kullanan var mı, varsa mehmet aslan'nın şikayeti ile ilgili bir şey yazabilir mi? |
Ben Safariden giriyorum ve yazabiliyorum.. Hiçbir uyarı vermiyor..
Sadece fotoğraf yükleyemiyorum bunun için de hiçbir şey yapmadım.. Anladığım kadarıyla opera yüklemek yeterli oluyor.. Başka bir program yüklemek istemediğimden daha basit bir uygulama bekliyorum.. |
Gelen bir epostadan:
Alıntı:
|
Sanırım uygulamayı kaldırıp stil ile bir şeyler yapsam daha iyi olacak :)
|
Aynı durumu ben de yaşıyorum. Kurdum kaç kez ayrı ayrı çalışmıyor. Ayrıca kurulu olsa da olmasa da tekrarlıyor kur diye. Hayır dediğinizde de en az 3 kez hayır demeniz gerekiyor.
Ben bunu ağaçlar.net ten kaynaklandığını düşünmüyordum bilseydim yaklaşık 1 yıldır susmazdım. :) |
Ben de bu sorunu yaşıyorum ama o kadar da dert etmiyorum. Benim derdim bu aletle çektiğim fotoğrafları foruma yükleyememek. Pc yi açacaksın, aleti kabloyla bağlayıp fotoğrafları alacaksın, yükleyeceksin vs... işin pratikliği gidince tadı da olmuyor.
|
1 Eklenti(ler)
Ve artık fotoğraf ekleyebiliyorum. Ios 6 sayesinde ... İnternet hızı da ciddi derecede arttı.
Bu da denemesi. :) Eklenti 334340 |
Alıntı:
|
[QUOTE=limon;1023329]Ve artık fotoğraf ekleyebiliyorum. Ios 6 sayesinde ... İnternet hızı da ciddi derecede arttı.
Ben iPhone'dan denedim, olmadı. |
1 Eklenti(ler)
İphone dan yüklüyorum...
Eklenti 334675 |
Bende sorun yok, fotoğraf ekleyebiliyorum.
|
Mesaj kutusunun altında "gelişmiş moda dön" ü tıklıyorum, orada yukarda çıkan ataç işaretini tıklayınca, daha önce seçmeye izin vermediği, dosya seçe tıklayıp yükleyeceğim fotoğrafı seçip yüklüyorum.
|
Süper olmuş. Kime teşekkür etmeli, bilemedim... Uzaytek'e mı yoksa Apple'a mı? ;)))
|
Deneme
1 Eklenti(ler)
Eklenti 334765
Bu kedicik yeni doğmuş. Oyuncu... Haydarpasa'da banliyö peronlarinin başladığı yerde ilginizi bekliyor. |
Yine bir dezavantaj var. Her mesaj kutusuna bir fotoğraf yüklenebiliyor. 5 fotoğrafa izin veriyor gibi görünüyor ancak yükleme esnasında en son eklediğiniz fotoğrafı alıyor sadece. Tek mek razıyım, hiç olmamasından iyidir. :)
|
İpad le fotograf yukleme
Ben hala ipad le nasil fotograf yuklenecegini anlayamadim. Bu konularda biraz acemiyim adim adim anlatabilen olursa cok hayra geceçek.
Tesekurler |
Selam ben yeniyim android. Mobil telefon kullaniyorum fakat foruma bi turlu fotograf yukleyemiyorum yardimci olursaniz sevinirim.
|
Selem arkadaslar ben yeni uyeyim bir turlu fotograf yukleyemiyorum yardim ederseneniz sevinirim
|
Sevgili almanyalı, foruma fotoğraf yüklemek için öncelikle fotoğraf boyutunu küçültmeniz gerekiyor. Bu sayfayı ilk mesaj itibariyle gözden geçirirseniz zorlanmadan fotoğraf yükleyebilirsiniz.
İlk mesajda resimli olarak foruma nasıl fotoğraf yükleneceği tarif edilmiş. |
Alıntı:
|
Selam ağaçlar.net google play de olsa biz android kullanıcıları için büyük bir kolaylık olur dışarıda da ağaçlar net e rahat ulasabilir takip edebiliriz böyle birşey mümkünmü acaba
|
Ipad den fotoğraf yüklemek istiyorum fakat düz fotğraf yan oluyor ceviremiyorum sitede. Tablette rotate ediyorum yine yan yüklüyor ne yapmalı bilemedim.
|
Alıntı:
Bir soru sormuşdum......?kimse görmedi galiba.....:( |
Telefonumdan da siteye girmek istediğimde, klavye Türkçe menüyü desteklemediğinden "Giriş" yapamıyorum.
Adımdaki "ğ" "ı" harflerini yazamıyorum |
Adalet hn merhaba,
Telefonunuz ne marka ve nasıl bir model bilemiyorum ama internete girdiğine göre yeni nesil cep telefonlarından olduğuna kuşku yok. İnternet özelliği olan telefonların çoğunda bu durum için yapılmış güzel bir ayar/opsiyon var: klavyede örneğin "c" harfinin üzerine gelip 2-3 sn üzerinde beklediğinizde ek bir pencere açılıyor ve içerisinde Türkçe "ç" harfinin de olduğu özel karakterleri görebiliyorsunuz. Aynı şekilde "i" harfinin üzerine geldiğinizde ve 2-3 sn parmağınızı üzerinde beklettiğinizde "ı" "İ" ve benzer ek semboller beliriyor. Bir deneyin bence. :) |
merhaba,
Adalet hanım, telefonunuzun klavye dili seçeneğini tıklayıp(ayarlarda)olmalı türkçe klavye varmı? baktınız mı? olması lazım. Bende telefonla giriyorum eğer yoksa, türkçe klavye alabilirsiniz android telefonlar için google play store de türkçe klavye isimli bir apps var onu kullanabilirsiniz, bende kullanıyorum onu. Eğer iphone kullanıyorsanız, onda türkçe klavye var, benim eşimde de var kullanıyor, |
Sevgili Sakaki ve almanyalı;
Telefonum Samsung Galaxy S2 ama Türkiye'dekilerle aynı değil, Türkçe menü yüklettim buna rağmen klavyedeki bahsettiğiniz harflerin üzerine basılı tutulduğunda Türkçe karakterler çıkmıyor. Türkiye'ye henüz gelmemiş bir model olduğu için diğer yamalar da yok nette. google play store dan bir araştırayım bakalım, benim yapabileceğim bir uygulama değil yine servise götürmem gerekecek. Servis sadece Türkçe menüyü yükleyebilmek için 80.00 tl. aldı bakalım bunun için ne isteyecek. |
Buradan Türkçe klavyeyi yükleyebildim, hem de bedava :)
Denedim, siteye girebiliyorum. İlgilenen dostlarıma teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
deneme
|
Yeni nesil cihazla ilk denemem ve ilk kullanmam.
Kullanım zorluğu alsa da, pc olmadığı yerde işime yarar:p |
Nokıa Asha 311 Aldım 2 gün önce. bugün denedim .
Arazide baya işime yarayabilir. Hiçbir sorun da çıkmaması beni memnun etti. Kısayol, klavye, hatırlama.... Beni memnun etti İlk defa denedim ama, yanlış sayfaya girip fotoğraf yükledim.;) Bu yazıyı pc den yazdım.:) |
1 Eklenti(ler)
tekrar deneme
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025