agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Kullanıcı Hizmetleri > SIK SORULAN SORULAR / FORUM KULLANMA KILAVUZU
(https)

Beğeni Düzeni10Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-05-2015, 07:55   #1
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Giriş Tarihi: 07-07-2008
Galeri: 80
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi UtkuMun Mesajı Göster
Merhaba, ben ticari oalrak gelecek vadeden ancak ülkemizde veya başka biryerde ticari oalrak üretilmeyen, yaygın olmayan bitkilerin konuşulduğu, tartışıldığı, denendiği ve sonuçların paylaşıldığı davet gerektiren bir grup oluşturmak istiyorum. Teker teker her bitkiyi ayrı başlık altında incelemek zaman açısından problem olduğu için takip etmek zor oluyor, grubu sadece davetlilere açık tutarak giren çıkan&post sayısını az tutabilirim veya search engine optimization konusunda size yardım eder google aramalarında çıkması konusunda sizi destekleyebilirim. Ağaçlar net forumunu 3 gündür okuyorum ve içerikten çok memnunum benimde katkım olsun isterim ancak pratik olması açısından yukarıda belirtilen grup gibi bir grubu en azından denememe müsade ederseniz sevnirim.
Merhaba Sayın UtkuMun,
Ben şahsi düşüncemi belirtmek isterim.
Düşünceniz bence çok güzel. Grup olarak kurduktan sonra, böyle bir başlığı forumda açmanız da güzel olur düşüncesindeyim. ( Tabii ki yönetimin bu konudaki fikrini de öğrenmek lazım)

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025