agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Tavuk Yemekleri
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-03-2008, 13:50   #1
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,245
Galeri: 88
Tavuk Yemekleri

Mümkün olduğu kadar eşit kalınlıktaki havuçları soyduktan sonra, 2 parmak kalınlığında kesin. Ortalarını oyun, yani 1 cm kadar bir delik açın.

Tavuk göğsünü, o deliğe biraz zorlanarak sokacağınız kalınlıkta kesin (önce bir tane kesip deneme yapın)

Tavuk parçası sayısı kadar havuç oymak yeterli olacaktır. Simetri önemliyse, tavuk uçlarını kesip, hepsini eşit boya getirebilirsiniz.

Tuz eklenmiş kaynar suya atıp, haşlayın.

Pilavların yanında hoş görüntülü bir yemek olacaktır.

Artan haşlama suyu, havuç ve tavuk parçalarını çorba yaparsınız

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025