![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-02-2017
|
![]() merhabalar. acaba elinde meyve çeliği yollayabilecek olanlar var mı. hatta uygun ücretle küçük fidanlarda olabilir. kayınpederim balıkesirde dededen kalma evi yıktırıp yaptırırken bahçe mahvolmuş. yeni birşeyler yapacağız. bahçedeki erik-incir-gül-zeytin-ıhlamur hep gitmiş. dozerci özellikle henüz zayıf olanlara bakmadan takıp gitmiş. babamda o sırada ankaradaydı. bir yardım bir el atın lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
|
bu arada meyve olarak yazzdıklarım değil. herhangi bir şey olabilir. ayrıca çam-sedir-asma-sarmaşık cinsleri de olabilir. zira ev biter bitmez çevresini yapacağız. zaten kredi ve emeklilik toplu parası ile yaptırıyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
ben güler hanımın gül çeliklerini tutturabilirsem babama vereceğim 3-5 tanesini. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2011
|
Bahçede çekirdekten yetiştirdiğim. Erik ve Kayısı fidanlar var isterseniz paylaşabilirim.Asmada var ama nasıl çelik alınır bilmiyorum ama henüz uyanmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
birol baser özelden yazdım arkadaşım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
zekoş kardeşim özelden yazıyorum *** haberleşiriz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
|
sevgili arkadaşım zekoş a teşekkür ediyorum. hepsi en güzel yerlere yerleştirildi. inşallah biraz daha başka türler bulursam aklımdakini gerçekleştireceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|