![]() |
|
|
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-05-2009
|
istcallst
Bu sene paylaşacağım tohumlar 1. 4 renkli minik acı biber 2. seluka izmir sarmaşığı 3. kırmızı gaillardia çiçeği-gayret çiçeği (önce yanlış tanıtım yaptım kırmızı ekinezya diye) 4. bezelye 5. zufa otu 6. kök rezene finocchio 7. coreopsis kız gözu çiçeği 8. uzun börülce 9. limonium sinuatum - deniz lavantası çiçeği 10. çin aster çiçeği 11. passiflora edulis meyveli 12. gomphrena globosa - hanım düğmesi çiçeği 13. şeker kamışı 14. perilla frutenscens biftek otu 15. melissa officinalis - oğul otu 16. altın çilek Dikkat! çok önemli: Bu mesajın (ilk mesajın) altındaki "Taleplerime Ekle" linkine tıklaMAYIN... Lütfen Etkinlik Prensiplerini okuduğunuzdan emin olunuz. Dikkat! Tohum talep edenler, tohum talep etmeden önce kargo adreslerini "LojistikMerkezi"ne özel mesaj ile gönderdiğinizden emin olunuz. Tohumları gönderme zamanı geldiğinde adresiniz yok ise ya da eksik ise talepleriniz geçersiz sayılır. Yeni sistemin özelliklerinden birisi de tohum talep etme işleminin artık sadece "Taleplerime Ekle" butonuna basılarak yapılacak olmasıdır. ilk mesajda dağıtılacak tüm tohumlar yer almaktadır. Herkes tüm tohumlardan istemeyeceğine göre, tek tek tohumların tanıtıldığı mesajların altında yer alan "Taleplerime Ekle" butonuna tıklayarak istekte bulunmalısınız... Tohum adını yazarak yapılan talepler geçersizdir. Düzenleyen istcallst : 04-01-2019 saat 17:21 Neden: ilave bilgi |
![]() |
![]() ![]() |
|
|