![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Elimize yüzümüze bulaştırdık (Yağlı Boya Sergisi) 22-24 Eylül 2018
![]() Tüm agaclar.net üyelerine merhaba İçinde benim de bulunduğum amatör ressamlar olarak konuları arasında ağaç ve doğa da olan resimlerden oluşan sergimizde sizleri de görmekten mutlu oluruz. Yer: Novada Alışveriş Merkezi - Ataşehir - İstanbul Tarih: 22-23-24 Eylül 2018 Kokteyl : 22 Eylül 2018 Cumartesi Saat: 16:00 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
agaclar.net
|
Ben gidiyorum, gelmek isteyen var mı? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2011
|
Tebrik ederiz hepinizi ayri ayri orda olmak isterdik cani gonulden ve hepinize basarilar dileriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2007
|
Merhaba.. Bende gelmeye çalışacağım..resim çerçeve ile ilgili ihtiyaçlarınız olursa www.artconsept.com bana ait. Sizin gibi sanatçılara hizmet vermekteyim. Ataşehirdeyim. İş yapmamız önemli değil...yardım gerekirse dönünüz... Başarılar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Öncelikle çok teşekkür ederiz. Çerçeveler şu an toparlandı gibi ama önümüzdeki çalışmalar için irtibata geçmeyi isteriz. Sergideki özellikle çerçeveler hakkındaki yorumlarınızı dinlemek bizler için faydalı olacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2007
|
Başarılı bir sergi olmasını temenni ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
![]() 35x50cm Jerry Weers Reprodüksiyon Hülya Bayrak 2017 Yağlı Boya ![]() 40x60cm Igor Levashov Repropdüksiyon Hülya Bayrak 2017 Yağlı Boya ![]() 35x50cm Sergei Toutounov Reprodüksiyon Hülya Bayrak 2017 Yağlı Boya ![]() 35x50cm Morgan Cameron Reprodüksiyon Hülya Bayrak 2018 Yağlı Boya |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
![]() 50x70cm Ayhan Türker Reprodüksiyon Hülya Bayrak 2017 Yağlı Boya ![]() 55x65cm John Singer Sergent Reprodüksiyon Hülya Bayrak 2018 Yağlı Boya ![]() 74x92cm The Starry Night Vincent van Gogh Reprodüksiyon Hülya Bayrak 2017 Yağlı Boya Düzenleyen aybala : 16-10-2018 saat 12:11 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
agaclar.net
|
Yeni bir hobi var mı? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
agaclar.net
|
Yeni çalışmalarının bir iki tanesini (bitmemiş olsa da) buraya ekler misin? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2017
|
Elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |