![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
aleydi
Bu yıl benim tohum paylaşımda bulunduğum ikinci yıl. İlk paylaşımda çok yeni üyeydim ![]() ![]() Dikkat, çok önemli: Bu mesajın altındaki "Taleplerime Ekle" linkine tıklamayın... Yeni sistemin özelliklerinden birisi de tohum talep etme işleminin artık sadece "Taleplerime Ekle" butonuna basılarak yapılacak olmasıdır. ilk mesajda dağıtılacak tüm tohumlar yer almaktadır. Herkes tüm tohumlardan istemeyeceğine göre, tek tek tohumların tanıtıldığı mesajların altında yer alan "Taleplerime Ekle" butonuna tıklayarak istekte bulunmalısınız... Tohum adını yazarak yapılan talepler geçersizdir. [/QUOTE] 1_ Salatalık ( türünü bilmiyorum) 2_ Gül Hatmi 3_ Çörekotu 4_ Akşam Sefası 5_ Aynı Safa 6_ Cosmos 7_ Sarı, Pembe Bodur Kadife Çiçeği 8_ Zinnia, bahçe güzeli Sevgili Sdurul, Sn Andora, Sn Pares 9_ Cherry domates 10_Rosso Sicilian Domates Sn bahceden 11_ Black Cherry Domates Sn bahceden 12_Sarı Armut Domates Sn Heyyomola 13_Kırmızı Armut Domates Sn Heyyamola 14_ Kadife Çiçeği 15_Amaranthus Düzenleyen aleydi : 22-10-2015 saat 22:02 |
![]() |
![]() ![]() |
|
|